KotiUutisetPortion Boysin JaloTiina on timmissä kunnossa - katso kuuma rantakuva!

Portion Boysin JaloTiina on timmissä kunnossa – katso kuuma rantakuva!


Vuonna 2010 toimintansa aloittanut suosittu Portion Boys -yhtye osallistui viime vuonna UMK:hon Samaa taivasta katsotaan -kappaleella, joka sijoittui toiseksi finaalissa.

Kyseiseen yhtyeeseen kuuluva JaloTiina eli Tiina Forsby, 45, lisäsi pari päivää sitten sometililleen itsestään viehättävän rantakuvan, joka on otettu tammikuussa Uluwatussa. Tekstikentässä hän tilitti Suomen huonosta säästä:

-Siis ei herrajumala mikä sää. Oon tuijottanu bussin ikkunasta nyt parisen tuntia ulos, lunta tulee vaakatasossa ja metsät näyttää siltä niinkuin olis tammikuu. Vaan eipä ole, sehän on kohta jo toukokuu vaikkei sitä kyllä ikinä uskois kun ulos katselee.

-Kapinahengessä etsin helteisimmän kuvan minkä nopeasti löysin, pistän sen nyt eetteriin, hautaudun syvemmälle mun täkkiin ja toivon että mut herätetään talviunilta about sitten kun sää on tämän ylläolevan valokuvan kaltainen.

Alta tai Instagramista voit katsoa tämän kuvan!

Artikkelikuva: Pixabay

Katso myös: Portion Boysin JaloTiina poseerasi bikineissä henkeäsalpaavissa maisemissa – video!

SUOSITUIMMAT