KotiUutisetFeissarimokat: Nina, 42, ajatteli ryhtyä maksulliseksi seuralaiseksi - erikoinen tilitys nuoremmista miehistä

Feissarimokat: Nina, 42, ajatteli ryhtyä maksulliseksi seuralaiseksi – erikoinen tilitys nuoremmista miehistä


42-vuotias Nina teki Facebookiin päivityksen, jossa kertoi harkitsevansa vakavissaan maksulliseksi seuralaiseksi ryhtymistä:

”Pitäisiköhän sitä harkita itseäni vanhempien rikkaiden herrasmiesten täyden palvelun escort-tytöksi ryhtymistä, jos leikkaavat eläkkeen ja eläkkeensaajan asumistuen sekä toimeentulotuen? Osaan käyttäytyä hienoissa ravintoloissa, rapujuhlissa ja muissa rikkaan väen kotkotuksissa elegantisti ja moitteettomasti, pidän teatterista, oopperasta, baletista jos se on klassista ja klassisesta musiikista.

Olen kaunis ja näytän todellista ikääni 7-11 vuotta nuoremmalta ja olen älykästä juttuseuraa. Joku varmasti haluaisi elättää minut ja kustantaa teoreettisen fysiikan opintoni, jos suostun menemään myös sänkyyn. Olen vakavissani.”

Hän jatkoi asiasta kirjoittamalla kommentteihin näin:

”Itseni ikäisiä, minua 14 vuoteen asti vanhempia enkä itseäni nuorempia rikkaita ”herrasmiehiä” kelpuuttaisi asiakkaikseni, sillä he haluavat vain aivottoman, kauniin parikymppisen pillunkantotelineen, jota rynkyttää joka reikään. Sitä paitsi älykkyyteni olisi heille uhka ja siten täydellinen turn-off.”

Tsekkaa alta kuvakaappaus postauksesta kommentin kera.

Kuvakaappaus postauksesta

Lähde ja kuva: Feissarimokat

Lue myös: Feissarimokat: Talossa harrastettiin kovaäänistä seksiä – tällainen lappu ilmestyi hissiin





SUOSITUIMMAT