KotiUutiset"Vaimokouluja" on perustettu Venäjälle - nuoria naisia valmentaa iäkäs mies

”Vaimokouluja” on perustettu Venäjälle – nuoria naisia valmentaa iäkäs mies


Hätkähdyttävä ilmiö leviää Venäjällä ja sitä voisi kuvailla vaimokoulujen perustamiseksi. Koulutuksen sisältöä avattiin sunnuntaina 17. joulukuuta Teema & Fem -kanavalla esitettävässä School of Seduction -dokumentissa.

Ohjelmassa esiteltävässä koulussa opettajana toimii nimettömäksi jäävä iäkkäämpi mies. Koulu sijaitsee Pietarissa. Koulutuksen tavoitteena on oppia keinoja, joilla saa itselleen aviomiehen ja mielellään mahdollisimman varakkaan sellaisen.

Voita kaksi kisapakettia jääkiekon MM-kisoihin Prahaan!

Venäjällä naisia on selvästi enemmän kuin miehiä ja näin ollen kilpailu on kovaa, tai ainakin kilpailuksi miesopettaja ilmiötä dokumentissa kutsuu.

Vaimokoulun oppien mukaan miehen vietteleminen perustuu muun muassa polvisukkiin, minihameisiin, alusvaatteisiin ja pyllistelyyn. Esimerkiksi älykkyydellä ei ole opettajan mukaan mitään tekemistä asian kanssa. Dokumentissa näytetään, kuinka naiset opettelevat esimerkiksi tietyn tyyppistä liikehdintää miesopettajan valmennuksessa.

Koulutuksen esittelyn lisäksi dokumentissa keskitytään kertomaan kolmen naisen tarinaa ja avaamaan heidän elämänsä etenemistä vaimokouluun osallistumisen jälkeen. He kertovat tavoitelleensa oppien avulla korkeampaa sosiaalista asemaa sekä turvattua elämää ja sitä kautta onnellisuutta.





SUOSITUIMMAT