KotiUutisetMihin Aku Hirviniemi katosi? Keräsi hurjat voitot

Mihin Aku Hirviniemi katosi? Keräsi hurjat voitot


Viime päivät näyttelijä Aku Hirviniemi, 40, on ollut melkoisessa rökityksessä seksiviestien ja törkykäytöksen takia.

Nyt Aku näyttää kadonneen somesta kokonaan. Hänen Instagram-tilinsä on kaikessa hiljaisuudessa poistettu. Asiasta uutisoi ensinnä Seiska.

Hirviniemen on kerrottu saaneen lähtöpasseja erinäisistä tuotannoista, ja myös hänen hallituspaikkansa Hihhihhii Oy:ssä lähti mäkiliitoon. Aku omistaa kuitenkin Donald Moosecape Oy Ab -nimisen yhtiön, jolla menee lujaa. Firman nimi tulee siitä, että Aku on englanniksi Donald ja Hirviniemi taas kääntyy Moosecapeksi.

Firma tahkosi Hirviniemelle 337 000 euroa tuloksen ollessa 112 000 euroa. Tulos on erinomainen.

Osallistu arvontaan ja voita 8000€ arvoinen aurinkosähköjärjestelmä

Aku esitti Insta-tilillään aiemmin anteeksipyynnön viestikohuun liittyen. Nyt tili on siis poistettu. Tässä Akun anteeksipyyntö:

-Viime aikoina mediassa on uutisoitu asiattomasta viestinnästäni. Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää. Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi. Minun olisi pitänyt tulla asian kanssa ulos jo aiemmin.





SUOSITUIMMAT