KotiUutisetMiehille suunnattujen tamponien myynti alkoi - tästä on kyse

Miehille suunnattujen tamponien myynti alkoi – tästä on kyse


Eilen alkoi Suomessa ensimmäistä kertaa miehille suunnattujen tamponien myynti. Kyseessä on kotimaisen Vuokkoset-kuukautissuojayrityksen ulostulo kansainvälisen transtietoisuusviikon kunniaksi.

-Kuukautiset eivät ole vain naisten asia, sillä transtaustaisilla miehillä ja muunsukupuolisilla voi olla kohtu ja menkat. Siksi Vuokkoset lanseeraa kansainvälisellä transtietoisuuden viikolla tamponin, joka on tarkoitettu miehille, Vuokkosten tiedotteessa kerrotaan.

Toistaiseksi miesten tamponit tulivat myyntiin vain Helsingin Kampissa sijaitsevaan K-Market BiiliTaloon. Kyseisen tiedotteen mukaan tuote tulee laajempaan jakeluun ensi vuonna.

Niin sanotuista perinteisistä tamponeista miesten tamponit poikkeavat vain pakkauksellaan. Tekstin alla on kuva pakkauksesta, jossa on niin sanottu sanaleikki menstruation-sanaan eli kuukautisiin liittyen.

-Vuokkoset haluaa uudella tuotteella nostaa keskusteluun hygieniatuotteiden sukupuolittuneisuutta ja transmiesten kuukautisiin liittyvää ahdistusta, sillä transmiehille kuukautiskivut eivät ole vain fyysistä kipua, tiedotteessa todetaan.

Vuokkoset




SUOSITUIMMAT