KotiUutisetErotiikkamessuille iso muutos, jonka taustalla on viimevuotinen tapaus

Erotiikkamessuille iso muutos, jonka taustalla on viimevuotinen tapaus


Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään tänään ja huomenna Sexhibition-erotiikkamessut.

Tänä vuonna messuilla nähdään iso muutos, joka liittyy lava-avustajiin. Nimittäin hakijoita pyydetään ilmoittautumaan sähköisellä lomakkeella etukäteen.

Erinomainen lisä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon!

Hakijan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänen täytyy antaa kirjallinen suostumus, josta käy ilmi, että hän hakeutuu omasta tahdostaan avustajaksi. Hänen täyty olla myös henkisesti ja fyysisesti kykenevä avustajaksi. Sexhibitionin verkkosivuilla kerrotaan asiaan liittyen näin:

-Avustajan rooli kestää yleensä muutamia minuutteja (n. 5 minuuttia) per esitys ja lopullisen päätöksen avustajan käytöstä tekee artisti ennen esitystä. Myös avustajalla on milloin tahansa oikeus vetäytyä tehtävästä.

Edellisinä vuosina vuosina messukävijät ovat voineet osallistua spontaanisti esityksiin ja seksiakteihin, jotka tapahtuvat lavoilla.

Voita Gigantin 50 euron lahjakortti!

Muutoksen taustalla on se, että viime vuonna eräs tapaus herätti suurta kohua, kun osallistuja otettiin väkijoukosta mukaan lavalle. Yleisö huolestui nähdystä seksiaktista ja siitä tehtiin rikosilmoitus. Muutama viikko tapauksen jälkeen poliisi kuitenkin tiedotti, ettei rikosta epäillä asiassa.

Ilta-Sanomat uutisoi ensimmäisenä tästä messujen muutoksesta.





SUOSITUIMMAT