KotiUutisetMies jätettiin tylysti tekstiviestillä – vastaisku tyrmistytti hänen exänsä

Mies jätettiin tylysti tekstiviestillä – vastaisku tyrmistytti hänen exänsä


Tekstiviestillä jättäminen on taatusti yksi tylyimmistä tavoista päättää parisuhde. Melkein kuin lakaisisi roskat rikkalapioon ja kippaisi ne roskakoriin, yhtä yksinkertaista. Tässä tapauksessa se poiki vastaiskun, joka tyrmistytti parisuhteen päättävän osapuolen.

Reddit-sivustolle julkaistussa jutussa mies kertoi, että hän oli ostanut todella kalliin hieronta-, hotelli- ja kylpyläpaketin, joka oli tarkoitettu pariskunnalle. Hintaa paketilla oli 500 puntaa (noin 564 euroa). Ongelmana oli kuitenkin lahjakortti, joka oli jo annettu exälle.

Mies päätti sepittää kylpylälle tarinan, että hän oli hukannut annetun lahjakortin ja todisti maksaneensa sen, jonka myötä vanha lahjakortti peruttiin ja miehelle annettiin uusi.

Myöhemmin suhteen päättymisestä oli kulunut jo lähes vuoden päivät, eikä ex-kumppanista ollut kuulunut mitään. Mies oli unohtanut koko asian. Sitten hän sai raivoisan puhelun ex-tyttöystävältään, joka huusi, että lahjakortti ei kelpaa ja kylpylä syyttää häntä sen varastamisesta.

– Selitin kohteliaasti, etten usko hänen ansaitsevan sitä. Sanoin, että hän voisi saada uuden kumppaninsa maksamaan lahjakortin hinnan jos pyytäisi oikein kauniisti. Kerroin myös käyttäväni lahjakortin pian uuden tyttöystäväni kanssa. Sitten katkaisin puhelun, mies kertoo.

Redditissä kommentoitiin tapausta.

– ”What a way to send a massage” eli suomeksi ”Siinäpä tapa lähettää ”hierontaa”, vitsaili eräs, viitaten koomisesti sanojen message (viesti) ja massage (hieronta) samankaltaisuuteen.

– Loistavaa. Riistit häneltä kylpylämatkan, nolasit hänet julkisesti ja sait exäsi näyttämään varkaalta. Hienosti hoidettu, kirjoitti toinen.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT