KotiUutisetMies lähetti työmatkalta kuvan vaimolle – yksityiskohta paljasti karmean asian

Mies lähetti työmatkalta kuvan vaimolle – yksityiskohta paljasti karmean asian


Mies kertoi vaimolleen lähteneensä työmatkalle, joka sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan etäisyydellä. Vaimo sai mieheltään terveiset matkalta valokuvan muodossa, jolloin yksityiskohta paljasti karmean asian.

Mies oli kertonut jäävänsä yöksi, sillä hänen sanojensa mukaan moni paikalle tuleva saapuu vasta myöhään aiottuun koulutukseen, joka päättyisi vasta seuraavana päivänä.

– Hän lähetti minulle kuvan paikasta, jossa hän kertoi olevansa lauantaina. Tarkistin asian ja sijainti täsmäsi. Sunnuntaina, kello 8.00 aamulla hän lähetti kuvan koulutuspaikalta. Kuvassa ei kuitenkaan ollut liitteenä metadatatietoja, joten se oli ruudunkaappaus, vaimo kertoo.

Metadata on kuvan tiedoissa ja kertoo, milloin se on otettu. Vaimo tarkisti uudemman kerran lauantaina lähetetyn kuvan ja kuvan tietojen mukaan se oli otettu jo 10 päivää aikaisemmin.

mies-puku-unsplash
Kuvituskuva.

Miehen palattua kotiin vaimo oli kysynyt kuvasta, ja saanut tämän tunnustamaan olleensa muualla. Yksi kuvista oli otettu hotellin aulassa. Se oli kuitenkin otettu noin 30 minuutin matkan päässä ja aivan eri suunnalla, missä mies oli kertonut olleensa.

Mies puolusteli itseään ja väitti puhelimen tietojen olleen vääriä.

– Kerroin hänelle, että haluan vain selityksen, vaimo totesi.

Vaimo kertoi myös, että heidän avioliitossaan on ollut vaikeita jaksoja lähiaikoina, joka sai epäilemään mahdollista suhdetta.

Sosiaalisessa mediassa vaimo sai sekä ymmärrystä että moralisointia kertomansa tarinan osalta.

– Se kertoo paljon, että tarvitset todisteita, missä hän menee, kuuluu yksi somessa annettu kommentti.

– Mitä sitten onkaan tekeillä, miehesi ei ole rehellinen sinua kohtaan, ja sinä olet valmis menemään pitemmälle saadaksesi asiat selville, kirjoitti toinen.

Lähde: Mirror
Kuvituskuvat: Unsplash





SUOSITUIMMAT