KotiUutisetIL: Parinvaihtoa harrastava pariskunta kertoi kokemuksistaan

IL: Parinvaihtoa harrastava pariskunta kertoi kokemuksistaan


Kadri Press, 35, ja hänen miehensä Oliver harrastavat parinvaihtoa.

– Saamme kokea jännitystä yhdessä. Olemme käyneet kymmeniä kertoja treffeillä toisten parien kanssa, Kadri kertoi asiasta.

Kaikki sai alkunsa Bulgariassa keväällä 2015, kun Oliver kysyi, että mitäpä jos petileikkeihin otettaisiin kolmas henkilö mukaan vaikka viiden vuoden päästä. Kadri vastasi:

– Sanoin, että katsotaan sitten viiden vuoden kuluttua.

Kuitenkin jo kolmen kuukauden päästä Ibizalla he löysivät Tinderistä englantilaisen naisen ja sitten se oli menoa.

– Löysin itsestäni sellaisen puolen, että voin kiinnostua myös toisista naisista, Kadri totesi.

Kadri kertoo, että parinvaihtokokemuksia on kertynyt heille noin sata vajaassa viidessä vuodessa.

– Olemme aika ahkera pariskunta. Ennen koronakriisiä kävimme bileissä tai tapasimme vapaamielisiä kavereita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Avoimuus on Kadrin mielestä parasta parisuhteessa Oliverin kanssa.

– Saamme olla avoimesti omia itsejämme ja pystymme puhumaan kaikesta. Eksieni kanssa en pystynyt puhumaan samalla tavalla. Luulen, etteivät monet parit pysty puhumaan asioista yhtä avoimesti kuin me.

Kadrin ja Oliverin mielestä parinvaihto tuo jännitystä ja seikkailuja parisuhteeseen. Kadri kertoi seuraavaa asiasta:

– Suhteemme ei ole koskaan tylsä. Suhteessamme on paljon vaihtelua, yhteisiä seikkailuja ja olemme saaneet monia uusia ystäviä ympäri maailmaa. Aina on jotain odotettavaa, Kadri kertoi.

– Olemme olleet kylässä toisten pariskuntien luona esimerkiksi Portugalissa ja Espanjassa. Meille ei tule tilannetta, että olisimme vain sohvaperunoina kotona, Oliver jatkoi aiheesta.

Suhteen alussa Kadri oli mustasukkainen, mutta se kaikkosi, kun asioita ei tehdä salaa.

– Tiedän, ettei Oliver ole lähdössä mihinkään. Kun menemme bileisiin, minulla ei käy mielessänikään, että voisimme jompikumpi rakastua muihin ihmisiin. Erotamme rakkauden ja seksin toisistaan. Emme tee mitään salaa toisiltamme.

Kaksikko on perustanut vapaamielisille aikuisille LC Dating -nimisen verkkosivun, josta Oliver kertoi seuraavaa:

– Meillä on ollut profiili viidellä maksullisella sivustolla ja se on maksanut jopa 500 euroa vuodessa. On tuntunut vähän epäreilulta maksaa siitä, että haluaa tavata muita pareja. Toinen haitta monella sivustolla on se, että joukossa on valeprofiileja. Libertine Centerissä on liittymismaksu vain siksi, että samalla todennamme sen, että kyseessä on oikea ihminen. Tarkistamme, ettei palvelussa ole valeprofiileja. Haluamme, että muihin voi tutustua turvallisessa ympäristössä.

Lähde: Iltalehti





SUOSITUIMMAT