KotiUutisetNaapurin äänekkäät lemmenleikit korostavat pariskunnan ongelmaa – vaimo avautuu seksuaaliterapeutille

Naapurin äänekkäät lemmenleikit korostavat pariskunnan ongelmaa – vaimo avautuu seksuaaliterapeutille


Naapurin äänekkäät lemmenleikit saivat vaimon kirjoittamaan seksuaaliterapeutille heidän erikoisesta ongelmastaan, kun naapurista kantautuneet äänet alkoivat häiritä liiaksi.

– Olemme mieheni kanssa noin 30-vuotiaita ja perheeseemme kuuluu kaksi pientä lasta. Naapurissamme asuu ainakin 15 vuotta vanhempi pariskunta, joka harrastaa todella äänekästä seksiä koko ajan. Näin kirjoittaa perheen vaimo terapeutille.

Samalla vaimo mainitsee, että hän tuntee olonsa ärsyttäväksi ja epämukavaksi, koska parin oma seksielämä on kuihtunut lähes tyystin.

– En osaa enää edes laskea, miten usein nukumme vuoteessamme selät vastakkain. Pitäisikö minun sanoa naapurin pariskunnalle jotain? En tunne naista kovinkaan hyvin, enkä halua nolata häntä puhumalla asiasta, vaimo jatkaa.

Vaimo ei myöskään usko naapureiden tietävän, miten selvästi seksiäänet kuuluvat naapuriin. Samalla hän tuo myös esille oman liittonsa seksittömyyden. Hankaluutensa asiaan tuo myös aviomiehen avautumattomuus asioista ja tunteiden jakamisen halun puute.

– Olen huolissani, että jos emme muutu asian tiimoilta, emme rakastele enää koskaan, vaimo päättää ja kertoo, että kuulisi mielellään neuvoja asiaan.

Parisuhde, mies ja nainen, ajatukset, erikoinen, fetissi

Seksuaaliterapeutti vastaa

Coleen Nolan pureutuu pariskunnan ongelmaan kuulemiensa asioiden pohjalta.

– En usko naapureidesi olevan tarkoituksella meluisi, he ovat vain uppoutuneet hetkeen. Siitä olen kuitenkin samaa mieltä, että et halua kuulla mainittuja ääniä!

Terapeutti ohjeistaa, että vaimo voisi lähestyä asiaa ohimennen, kuten ottamalla puheeksi seinien ohuen rakenteen. Ja samalla voisi mainita, että kaikki äänet kuuluvat naapurista.

– Voisit esimerkiksi mainita, että ”toivottavasti lapseni eivät ole liian meluisia”. Tämä saattaisi auttaa naapuriasi ymmärtämään yskän, Coleen neuvoo.

Mitä taas tulee pariskunnan omaan ongelmaan – tähän ei ole oikotietä.

– Ainoa keino on ottaa asia puheeksi miehesi kanssa: kerro hänelle tuntemuksistasi, terapeutti sanoo.

– Seksistä puhuminen ei ole aina helppoa etenkään silloin, kun kumppanilla ei ole taitoa avautua. Sinun on silti tehtävä se. Odota hetkeä, jolloin olette kahden ja muita ei ole häiritsemässä. Ota rakkauselämänne puheeksi, kerro sen tarvitsevan huomiota, Coleen ohjeistaa.

Samalla Coleen korostaa läheisyyden ja halun merkitystä, sekä toisen päivittäistä kohtelua.

– Ajattele, mitä kumppanisi tarvitsee ja haluaa. Tilanne on vaikea, koska sinulla on nuori perhe, mutta sinun on varattava myös itsellesi aikaa. Jos et tee niin, voit helposti eksyä koululenkkien, lastenhoidon, ruoanlaiton, siivouksen ja nukkumaanmenoaikojen oravanpyörään.

– Voit saada romanssin herätettyä uudelleen, mutta sinun on tehtävä töitä sen eteen, Coleen tiivistää.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT