KotiUutisetSeiska: Erika Helin kertoi, kuinka hyvin OnlyFansilla lyö leiville - katso alastonkuva!

Seiska: Erika Helin kertoi, kuinka hyvin OnlyFansilla lyö leiville – katso alastonkuva!


Erika Helin, 28, on poseerannut Portugalin Playboyssa ja hän osallistui vuonna 2018 Miss Suomi -kilpailuun. Hän asuu tätä nykyä Maltalla, mutta on ollut nyt Turkissa pari viikkoa upeissa puitteissa. 

– Vuokrasin Turkista äärimmäisen hienon luksushuvilan. Siitä löytyy yksityinen uima-allas, poikkeuksellisen kaunis piha ja tuulessa huojuvat palmut… Voisi siis sanoa, että ihan koko setti, Erika kertoi Seiskalle ennen reissua.

– Ja ai niin, huvilalta avautuu myös älyttömän upea merimaisema ja vuoristonäkymä. Voin vakuuttaa, että tulee ihan törkeän siistejä alastonkuvia!

Reissu on huvi- ja työmatka, sillä Erikan tarkoitus on saada otettua paljon kuumaa materiaalia, jota voi lisätä OnlyFans-palveluun.

– Jos olemme tarpeeksi tehokkaita, voimme saada materiaalia vaikka koko vuoden tarpeiksi.

– Mutta niiden kuvien pitää kuitenkin olla tarpeeksi erilaisia. Seuraajani huomaavat kyllä nopeasti, jos materiaali on liian samanlaisia. Villasta löytyy varmasti tarpeeksi vaihtoehtoja erilaisiin kuviin ja asusteitakin lähtee valtavasti matkaan.

Seiska kysyi vielä Erikalta, kuinka hyvin OnlyFans-palvelulla lyö leiville.

– Kyllä sillä ihan kivasti tulee toimeen. Pystyn järjestämään tällaisia kivoja virkistysreissuja ulkomaille silloin, kun mieli tekee. Ja olen muuten maksanut kaikki lomareissuni itse.

Katso alta tai Instagramista eräs Erikan alastonkuva!

Lähde: Seiska





SUOSITUIMMAT