KotiUutisetAnne Kukkohovi kauniina bikineissä – "ole varovainen, mitä toivot"

Anne Kukkohovi kauniina bikineissä – ”ole varovainen, mitä toivot”


Anne Kukkohovi julkaisi pimeän syksyn keskelle upean kuvan, jossa suomalaiskaunotar poseeraa mustissa bikineissä hymyillen luonnon helmassa. Kuvateksti herättää kysymyksiä.

– Ole varovainen, mitä toivot, lukee kuvan yhteydessä.

Samalla Anne kertoo kevään tiimoilla aloittamastaan jaksosta, jättäen kuitenkin avoimeksi lisäämänsä kuvatekstin taustoja.

– Tämä puolen vuoden jakso on ollut yhtä juoksua, mutta myös karsimista. Niin moni toive on toteutunut, mutta niiden eteen on joutunut tekemään töitä ja joutuu edelleenkin.

Samalla Anne kertoo saamastaan vinkistä, joka ensikatsomalta näyttää kouluaikojen murtolukulaskulta yhdistettynä sovellustehtävään.

– Joku sanoi mulle joskus, että kannattaa tottua ⅔ sääntöön. Eli 2 pientä pettymystä (tyyliin joku arkipäiväinen pikku juttu) ja yksi onnistuminen. Sillä pitää mielensä joustavana, koska aina voi tapahtua jotain pientä ihanaa ja yllättävää. Takaportti aina vähän raollaan ihmeille. Ihanaa viikonloppua peeps! ❤️

Valokuvan nähneet ihastelevat joukolla Annen upeaa olemusta, mutta yksi on myös huolissaan vilustumisesta, säät kun eivät niitä lämpimimpiä enää ole.

Upean kuvan myötä harmaaseen syksyyn saa hetkellisesti lisää lämpöä. Katso otos alapuolelta tai tarvittaessa tästä.

Kuvat: Instagram / Anne Kukkohovi





SUOSITUIMMAT