KotiUutisetMarika Fingerroos vei bottle flipin uudelle tasolle – katso K-18 video!

Marika Fingerroos vei bottle flipin uudelle tasolle – katso K-18 video!


Bottle flip tuli tunnetuksi kaikissa sosiaalisen median alustoissa ja niitä tekivät myös monet maailman suurimmat julkkikset. Luonnollisesti bottle flipistä on syntynyt monenlaisia versioita, mutta kohukaunotar Marika Fingerroos, 43, vie temppuilun aivan uudelle tasolle käyttämällä siinä imukupilla varustettuja dildoja.

– Tätä voi kehitellä, vaikka miten. Määrittää alue maassa tai seinässä mihin tekokikkelit pitää saada jäämään pystyyn. Ja voin luvata, että hauskaa on. Voihan tuossa pelatessa syntyä jotain villejä ajatuksiakin, sanoo Fingerroos pilke silmäkulmassa.

Katso alta Fingerroosin suorituksesta video, jossa hän heittää kolme jortikkaa riviin. Oletko sinä jo kokeillut kikkeliflippiä? Lähetä meille video omasta temppuilustasi sähköpostiosoitteeseen: [email protected].

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje