KotiUutisetNäin pidät parisuhteesi kukoistavana - lue kolme vinkkiä!

Näin pidät parisuhteesi kukoistavana – lue kolme vinkkiä!


Jokaiseen parisuhteeseen kuuluu ylä- ja alamäet. Kuten monet tietävät, niin suhteen ylläpitäminen vaatii paljon vaivaa, uhrauksia ja tietenkin rakkautta.

Lue alta kolme neuvoa, joiden avulla voit tehdä suhteestasi kukoistavan:

1. Vahvista kumppaniasi

Tämä tarkoittaa tunteiden-, ajatusten- ja näkökulmien vahvistamista. Kerro myös kumppanillesi, että hän on oikeassa, kun tiedät asian olevan niin. Tämä saa kumppanisi tuntemaan itsensä kuulluksi ja arvostetuksi. Näin voitte käydä syvempää yhteyttä luovia keskusteluja.

2. Järjestä laatuaikaa kumppanisi kanssa

Jos sinulla ja kumppanillasi on kiireinen aikataulu, niin yhteisen ajan viettäminen saattaa olla vaikeaa, mutta se ei ole tekosyy laiminlyödä parisuhdetta. Aikataulujen sovittaminen voi olla haastavaa, mutta se on kuitenkin mahdollista. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ”liian kiireinen” ihmiselle, joka todella arvostaa suhdettaan.

3. Ole spontaani

Jos sinä ja kumppanisi olette olleet yhdessä jo pitkään, niin kipinän pitäminen yllä voi vaatia paljon työtä. Ole luova ja tee kumppanisi kanssa jotain spontaania jännityksen lisäämiseksi. On paljon asioita, joita voit kokeilla, kuten kumppanisi suosikkiaterian valmistaminen tai nopean viikonloppu matkan järjestäminen. Mausta siis asioita, äläkä pelkää ponnistella.

Lähde: Affinity Health Affairs

Kuva: Unsplash

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT