KotiUutisetDNA-testi paljasti parisuhteessa elävälle naiselle karmean asian

DNA-testi paljasti parisuhteessa elävälle naiselle karmean asian


DNA-testi on omiaan etenkin silloin, kun halutaan selvittää omaan menneisyyteen liittyviä asioita, niiden ollessa hämärän peitossa. Tässä tapauksessa testin tulos oli pysäyttävä.

Monivuotisen parisuhteen aikana toteutuu moni asia. Näitä ovat esimerkiksi yhteisen tulevaisuuden suunnitteleminen, puolison perheenjäsenten tapaaminen ja muiden yleisten rajapyykkien toteutuminen. Tässä tapauksessa tietyt asiat olivat jääneet toteutumatta.

Pariskunta oli ollut suhteessa jo kuusi vuotta, mutta he halusivat tietää enemmän perhetaustoistaan. Kumpikin kun oli adoptoitu heidän ollessaan hyvin pieniä. Sosiaaliseen mediaan jaettiin pysäyttävä tarina.

– Olen 30-vuotias ja poikaystäväni on 32. Minulla on todella outo olo eräästä asiasta. Minut adoptoitiin jo vauvana, mutta sain tietää sen vasta ollessani yliopistossa, nainen aloittaa kertomuksensa.

– En kokenut oloani petetyksi tai välittänyt, kuultuani adoptiosta. Rakastan vanhempiani ja he rakastavat minua. Kuka välittää siitä, että he eivät ole biologisia vanhempiani. Kun tapasin poikaystäväni, niin hän oli kokenut saman kohtalon ja se tavallaan yhdisti meitä, vaikka emme tienneetkään siitä ennen yliopistoaikoja. Meillä molemmilla on kuitenkin rakastava perhe, nainen jatkaa.

Testitulos shokeeraa

Adoptiouutinen sai pariskunnan tutkimaan asiaa enemmän, sillä molemmat halusivat tietää enemmän biologisista vanhemmistaan. DNA-testin tulos tuli naisen tietoon ensin ja se aikaansai pienen shokin: poikaystävä onkin hänen biologinen veljensä.

– Parisuhteemme on ollut ja on edelleen mahtavaa. Ymmärrämme toisiamme erinomaisesti, kiinnyimme toisiimme nopeasti. En ole koskaan tavannut ketään ja tuntenut niin välitöntä vetovoimaa toiseen ihmiseen. Teemme asioita, mitä parisuhteessa tehdään. Kerromme rakkaudestamme, harrastamme seksiä, juhlimme vuosipäiviä ja olemme tavanneet kummankin perheen, nainen luettelee.

Alkuun nainen toivoi testituloksen olevan virheellinen, mutta hän ajatteli suhteen eri asioiden toimivuutta ja totesi kaiken olevan järkeenkäypää. Pariskuntaa oli myös usein sanottu kovin samannäköisiksi.

Testin tulos kuitenkin säikäytti siinä määrin, että nainen ei uskaltanut kertoa siitä kumppanilleen. Sosiaalisessa mediassa jopa neuvottiin, että testitulos kannattaisi heittää menemään ja jatkaa toimivaa suhdetta entiseen tapaan.

Totuus tulee ilmi

– Kerroin tarinani sosiaaliseen mediaan toissapäivänä, mutta nyt olen paljastanut asian poikaystävälleni. Hän ei halunnut hermostua asiasta ennen varmistavaa testitulosta tai harkita isoja päätöksiä. Mutta voin sanoa, että hän on todella hermostunut ja oli outoa nukkua hänen vieressään seuraavana yönä.

Parille ehdotettiin myös, että he voisivat jatkaa elämää kuten tähänkin asti, mutta yleisesti oltiin sitä mieltä, että lapsien hankintaa ei pidä harkita. Jotkut olivat ehdottaneet myös sijaissynnyttäjän käyttöä.

Tähän naisella oli kuitenkin vastaus valmiina.

– Olen iloinen, että päätimme jo suhteen alkuvaiheessa, että kumpikaan meistä ei halua lapsia. En muutenkaan haluaisi yrittää lasten tekemistä terveysriskien vuoksi tai kasvattaa lasta, tietäen, että hänen vanhempansa ovat sisarukset, päättää nainen tarinansa.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT