KotiUutisetIKEA ja Swedish House Mafia julkaisevat yhteistyömalliston maailmanlaajuisesti ensi kuussa

IKEA ja Swedish House Mafia julkaisevat yhteistyömalliston maailmanlaajuisesti ensi kuussa


Huonekaluliike IKEA ja Swedish House Mafia ovat yhdistäneet voimansa helpottaakseen musiikin tuotantoa kotona ja antaakseen musiikin ystäville mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen. Tuloksena syntyi OBEGRÄNSAD-mallisto, joka lanseerataan lokakuussa 2022.

IKEA ja Swedish House Mafia tutkivat musiikin ja luovuuden yhdistämisen mahdollisuuksia helpottaakseen musiikin tuottamista, esittämistä ja kuuntelemista kotona. Yhteistyön tuloksena on OBEGRÄNSAD-mallisto, jonka avulla nousevat artistit musiikin ja digitaalisen taiteen aloilla voivat rakentaa täydellisen kotistudion edulliseen hintaan.

Sana OBEGRÄNSAD on ruotsia ja tarkoittaa ”rajatonta”. Nimi viittaa kokoelman kohderyhmään eli heihin, joilla on rajallinen budjetti, mutta rajattomasti luovuutta: musiikin ystäville, musiikin tuottajille, DJ:lle ja kaikille sisällöntuottajille. OBEGRÄNSAD-malliston myötä IKEA ja Swedish House Mafia pyrkivät demokratisoimaan musiikin tuotantoa kotona teknologian avulla ja mahdollistamaan sen, että yhä useammat voisivat päästää intohimonsa ja luovuutensa valloilleen.

Kansainvälinen mallisto koostuu yli 20 erilaisesta kodin sisustusratkaisusta, jotka sopivat musiikin tuottamiseen ja esittämiseen kotioloissa. Lisäksi se sisältää tuotteita, jotka sopivat musiikin kuunteluun ja rennon tunnelman luomiseen. Kokoelma perustuu yhtyeen näkemyksiin musiikin tai luovan uransa aloittavien tarpeista.

”Olemme lapsesta saakka arvostaneet IKEA-lähestymistapaa tarjota edullisia tuotteita ja tuoda ne mahdollisimman monien ihmisten saataville. Meillä oli nuorempina tapana etsiä luovia tapoja tehdä IKEA-huonekaluista erilaisten teini-ikäisten elämään sopivia, joten yhteistyön tarkoitus syntyi oman henkilökohtaisen elämänmatkamme ympärille”, kertoo Swedish House Mafia.

”Halusimme yksinkertaistaa musiikin luomisen prosessia. Toivottavasti yhteistyökokoelmamme inspiroi ja antaa useammille ihmisille mahdollisuuden olla luovempia kotonaan. Eikä sen tarvitse rajoittua vain musiikin tekemiseen, se voi olla paljon muutakin”, Swedish House Mafia jatkaa.

Nousevat DJ:t ja musiikin tuottajat toivottavasti arvostavat OBEGRÄNSAD-hyllyn tai uusimman KALLAX-hyllykön lisätilaa, joka on suunniteltu vahvistimille. OBEGRÄNSAD-työpöydältä löytyy kaiutintelineet ja ulosvedettävä hylly sekä lisäksi mallisto pitää sisällään OBEGRÄNSAD-telineitä, joihin voi laittaa kannettavan tietokoneen, tabletin tai kaiuttimet. Yhdistelmä erilaisia valaistusratkaisuja, kuten OBEGRÄNSAD-kellossa oleva tunnelmavalaistus ja pehmeyttä tuovat huonekalut ovat oleellisia oikean tunnelman luomiseksi ja luovaan tilaan pääsemiseksi. 

OBEGRÄNSAD on suunniteltu edulliseksi mallistoksi klassisen mustalla esteettisellä ja minimalistisen tyylikkäällä muotoilulla, joka tukee tekniikkaa ja sen käyttöä.

”Kokoelmamme suunnittelussa on ajaton teema, jossa on selkeä kädenjälkemme,” Swedish House Mafia kertoo.

Ratkaisuilla voidaan tuoda lisää älykkäitä toimintoja tilaan – tai ne auttavat rakentamaan edullisen kotistudion tyhjästä.

”Yhteistyö kumpuaa Swedish House Mafian ytimestä ja se näkyy malliston jokaisessa tuotteessa. Kokoelmaan ja sen monipuolisuuteen kannattaa tutustua, se on ainutlaatuinen yhdistelmä valoja, huonekaluja ja tekniikkaa”, sanoo Friso Wiersma, In-house designer, IKEA of Sweden.

Uutuusmallisto saapuu myymälöihin ja verkkokauppaan lokakuun aikana.

Lähde ja kuva: IKEA Oy

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT