KotiUutiset10 parasta seksilomakohdetta ja hotellia ikimuistoiseen elämykseen

10 parasta seksilomakohdetta ja hotellia ikimuistoiseen elämykseen


Joskus saatat haluta loman rentoutuaksesi ja toisinaan taas loman seksin harrastamiseksi. Tässä artikkelissa esittelemme seksilomakohteita ja hotelleja, jotka ovat suunniteltu erityisesti swingereille ja muille seksuaalisesti seikkailunhaluisille ihmisille.

Sex Witch -kirjan kirjoittaja Sophie Saint Thomas kertoo asian tiimoilta: ”Vaikka varmasti kaikki trooppisella lomalla olevat haluavat seksiä, pidän siitä, kuinka swinger-lomakohteet ovat täysin rehellisiä matkan tarkoituksesta. Siellä on vapautumisen tunne, joka ulottuu jopa matkan ei-seksuaalisiin osiin.”

Tällä hetkellä maailmalla on olemassa lukuisia seksilomakohteita, jotka palvelevat seksiseikkailijaa. Alta voit lukea 10 parhaasta kohteesta ja hotellista, jotka palvelevat nudisteja, swingereitä, aviopareja ja naimattomia miehiä. Voit tutustua kohteisiin tarkemmin klikkaamalla linkkiä.

1. Luxury Lifestyle Vacations

Yli kaksi vuosikymmentä vanha Luxury Lifestyle Vacations vuokraa kokonaisia hotelleja viikoksi tai jopa risteilyaluksen käyttöösi. Joten lomaa voit viettää kaikkialla maailmassa, esimerkiksi Tahitilla, Venetsiassa, Jamaikalla, Miamissa, Costa Ricassa ja muissa maissa. Eräs henkilö kertoi lomastaan Cabo San Lucasissa. Siellä oli noin 50 työntekijää uima-altaalla, jossa sai olla vapaavalintaisessa asussa: ”Juuri kun DJ pudotti biitin, henkilökunnan jäsenet pomppasivat samppanjapulloja juhlimaan kuin viimeistä päivää. Tunsin itseni rocktähdeksi.”

2. Hedonism II

Hedonism II (tunnetaan myös nimellä Hedo) saattaa olla tunnetuin all inclusive -seksilomakohde koko maailmassa. Tämä kohde sijaitsee aivan rannalla Negrilissä Jamaikalla ja sieltä löytyy kaksi puolta: sievempi ja alaston – vaikkakin suurin osa osallistujista viettää aikaansa alastomien puolella. Kohteen ympärillä on mökkejä seksin harrastamiseen ja siellä on jopa swingerien ”leikkihuone”, joka on kuin kylpylä.

3. Love Cloud

Haluatko liittyä kymppikerhoon? Nyt voit. 995 dollarilla voit vuokrata Love Cloud -suihkukoneen 45 minuutiksi lentämällä aurinkoisen Las Vegasin yli. Jos tarvitset hieman enemmän aikaa, voit myös varata puolentoista tunnin lennon hintaan 1 495 dollaria.

Koneen sisällä on kodikasta – vaikkakin sinne mahtuu vain kahden hengen sänky, mutta se näyttää silti erittäin tyylikkäältä punaisilla satiinilakanoilla ja tyynyillä.

4. Desire Riviera Maya Resort

Puerto Morelosin rannalla Meksikossa sijaitseva Desire Riviera Maya Resort on all-inclusive lomakohde kaikenlaisille seksiä rakastaville ihmisille: vanhemmille aviopareille, nuorille swingereille ja nudisteille. Siellä voit harrastaa seksiä julkisesti ja sieltä löytyy myös leikkihuone ja poreallas. Aktiviteetteihin kuuluvat tankotanssitunnit ja rantalentopallo, jota pelataan alasti. Sviitit ovat huippuluokkaa, sillä niissä on oma poreallas ja hyvä äänijärjestelmä.

5. Temptation Cancun Resort

Temptation Cancun Resort ei ole kovin kaukana ylempänä esitellystä Desire Riviera Maya Resortista. Sivusto kuvailee kohdetta ”aikuisten leikkipaikkana”. Siellä on uima-allas, joka takaa ”kiihottavan kokemuksen”. Kohteesta löytyy myös Bash-niminen paikka, joka on energiatehokas ja iltaisin siellä järjestetään jännittävää viihdettä. Voit myös suunnata sukuviettiä kiihottavaan ravintolaan, jonka nimi on She.

6. Island House

Floridan Key Westissä sijaitseva Island House on suosittu kohde homoseksuaaleille. Sen sivustolta löydät muun muassa tietoa siitä, kuinka monta miestä on käynyt kohteessa viimeisen kuukauden aikana (yli 700), vuoden aikana (yli 22 000) ja sen perustamisesta lähtien vuonna 1999 (yli 120 000).

Alastomuus on sallittu kaikkialla kohteessa paitsi kuntosalilla. Sieltä löytyy myöhään avoinna oleva baari, jossa miehet voivat seurustella ja ystävystyä. Kohteen taideteokset ovat eroottisia ja kaikki asiakkaat voivat käyttää 24 tuntia auki olevaa tilaa, jossa pyörii eroottisia videoita.

7. Rooftop Resort

Floridan Hollywoodissa sijaitseva Rooftop Resort on nudisti ja swinger -toimintaa pyörittävä yritys. Jos et halua jäädä pidemmäksi aikaa kohteeseen, voit hankkia päivä- tai yölipun. Katolta löytyy kaunis uima-allas, jossa voi olla alasti. Siellä on myös seksiteemaisia juhlia viikolla. Joka perjantai ja lauantai järjestetään bileet, joissa voi harrastaa seksiä leikkihuoneessa. Huomaa, että perjantaisin vain pariskunnat ja naiset pääsevät sisään. Lauantaisin sisäänpääsy on sallittu tietylle ryhmälle sinkkumiehiä.

8. Copacabana Hotel & Suits

Copacabana sijaitsee Costa Ricassa, missä seksimatkailu on nousussa, koska prostituutio on laillista. Jaco Beach -kiinteistössä on alastomille sekä pukeutuneille runsaasti uima-altaita sekä porealtaita. Tämän kohteen hyvä puoli on, että se on halvempi kuin muut. All inclusive -paketti kauniilla rantasviitillä maksaa halvimmillaan 139 dollaria yöltä!

9. Paradise Stream Resort

Yhdysvaltain Pennsylvaniassa Pocono-vuorten sydämessä sijaitseva Paradise Stream Resort on romanttinen kohde. Kun astut sisään, näet massiivisen sydämenmuotoisen kyltin, jossa lukee: ”Olet tulossa rakkauden maahan.” Se on myös häämatkakohde, jossa on useita baareja ja viihdykettä iltaisin. Sieltä löytyy sydämenmuotoiset kylpytynnyrit ja yli kaksij metriä korkea samppanjatorni.

10. Liberty Inn

New Yorkissa sijaitseva Liberty Inn on edullinen pakopaikka sinulle ja kumppanillesi. Vaikka se on tuntihintainen hotelli, se on silti huippuluokkainen ja erittäin romanttinen. Seinillä on kirkkaita rakkausteemaisia taideteoksia ja siellä voit valita kahden tyyppisestä huoneesta: standardi tai romanttinen. Jälkimmäisestä huonevaihtoehdosta löytyy kahden hengen poreallas. Huomaa kuitenkin, että kaikki huoneet ovat vain kahdelle hengelle. Täällä ei kuitenkaan järjestetä seksijuhlia.

Lähde: Men’s Health

Kuva: Pexels

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT