KotiUutisetNaistenhuoneella kerrottiin kokemuksia kamalista Tinder-tyypeistä

Naistenhuoneella kerrottiin kokemuksia kamalista Tinder-tyypeistä


Naistenhuoneella päätettiin avata keskustelu kamalimmista Tinder-tyypeistä. Joukossa on niin malttamatonta, vastuutonta kuin pelottavaakin tapausta.

Elina kertoo keskusteluavauksensa yhteydessä tapauksen, jossa ehdotettiin yhteenmuuttoa viikon tapailun jälkeen. Elinasta hyvin kiinnostunut mies oli kertonut hänestä myös äidilleen, joka toivotti tervetulleeksi sukuun. Ilmeisen nopeaa toimintaa siis.

Minnan tapailema mies puolestaan osoittaa harvinaista vastuuttomuutta tai kokee olevansa valmis isäksi, kun hän ehdottaa ehkäisyn poisjättämistä heti tapailun aluksi.

Ronja puolestaan kertoo miehestä, joka sattui kuulemaan hänen keskustelunsa kadulla ja kutsui luokseen. Mies oli Ronjan kertoman mukaan käyttäytynyt näyttelijä Ted Mosbyn roolihahmon tavoin, viitaten oletettavasti sitcom-sarjaan, jonka nimi on suomennettuna ”Kuinka tapasin äitisi”.

Keskustelu saa kuitenkin pelottavia piirteitä, kun ihmiset lukevat nimen väärin ja Tedin sukunimi vaihtuu lennossa tunnetun sarjamurhaajan omistamaksi ja soppa on valmis.

Lue Feissarimokat-sivustolla julkaistu keskustelu kokonaan alapuolelta.

Lähde: Feissarimokat
Kuvituskuva: Unsplash

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.

SUOSITUIMMAT