KotiUutisetRantapallo: Näistä matkakohteista puumanaiset etsivät seksiseuraa - Top 5

Rantapallo: Näistä matkakohteista puumanaiset etsivät seksiseuraa – Top 5


Seksiturismi on yleisesti liitetty miehiin, mutta se ei ole nykyään naisillekaan vierasta. Juuri keski-ikäiset naiset eli puumat harrastavat tyypillisimmin seksimatkailua.

Komean ja nuoren pokaaminen on naisten mukaan hyvinkin helppoa joissakin kohteissa. Nämä miehet kehuvat naisien kauneutta ja jaksavat viettää heidän kanssa aikaa. Ajanvieton vastineeksi miehet saavat useasti täyden ylläpidon sekä rahaa ja lahjoja.

Mennäänpäs sitten niiden kohteiden pariin, jotka löytyvät alta.

1. Bali, Indonesia

Kuta Cowboyt ovat jo käsite Balin lomasaarella. He ovat suorasukaisia nuoria surffauksesta pitäviä miehiä, joka harrastavat seksiä lomailevien naisten kanssa.

2. Jamaika

Länsimaisiin naisiin vetoavat Jamaikan raamikkaat gigolot. Eräs nainen kertoi, että siellä toimii järjestely, jossa miehet saavat muun muassa lahjoja ja naiset pääsevät nauttimaan hauskanpidosta.

3. Jordania

Tämä kohde voi kuulostaa omituiselta seksiturismiin, mutta GlobalPostin tekemän raportin mukaan naiset lankeavat lomakeskuksissa beduiinimiehiin, jotka rahaa vastaan ovat valmiita suhteisiin.

4. Gambia

Täällä vierailleet turistit ovat varmasti nähneet, kuinka naiset pyörivät 20-30 vuotta nuorempien miehien kanssa. Nämä miehet haaveilevat paremmasta tulevaisuudesta ja taloudellisesta vakaudesta.

5. Senegal

Täällä naisten suosiossa ovat rumpalipojat, joita pidetään hyvinä rakastajina. Nämä miehet ovat omasta mielestään lähinnä vain ekstraa tarjoavia paikallisoppaita.

Lähde: Rantapallo

Kuva: Unplash





SUOSITUIMMAT