KotiUutisetNainen kyllästyi naapurikyttääjiin – järjesti uteliaille pelottavaa katseltavaa

Nainen kyllästyi naapurikyttääjiin – järjesti uteliaille pelottavaa katseltavaa


Uteliaat naapurit voivat olla melkoinen riesa etenkin omakotitaloalueella. Naapureidensa jatkuvaan kyttäämiseen kyllästynyt nainen päätti säikäyttää naapurinsa pahanpäiväisesti järjestämällä pihalleen pelottavaa katseltavaa.

Perheenäiti oli kyllästynyt siihen, että omien sanojensa mukaan naapurit vakoilevat häntä jatkuvasti. Tämän myötä puutarhaan ilmestyi mannekiineja, jotka näyttivät pahimmillaan elottomilta onnettomuuden uhreilta.

– He saavat vereni kiehumaan, toteaa Tammy Zuniga, kertoen naapureiden valittaneen jopa siitä, että hän maalasi autotallissaan pitämättä ovea kiinni.

Naapurit ottivat myös kuvia painottaakseen valituksiaan.

Hoitajan töitä tekevä Zuniga laittoi puutarhaansa muun muassa tuoliin sammuneen viinapullojen ympäröimän miesmannekiinin, joka näytti kaikkea muuta kuin elävältä. Toinen älynväläys oli laittaa katolle ruumiilta näyttävä hahmo.

Lukuisten mannekiinien myötä jotkut olivat jopa pysäyttäneet autonsa tien viereen, sillä he olettivat jonkun olevan avun tarpeessa. Huomiota herätti etenkin katolla oleva ”ruumis”, joka patsasteli siellä kuukauden päivät.

– Yritän pitää pokerini kaiken tämän keskellä. Jos naapurit pitävät minua hulluna, niin ehkä se lakkaavat vaivaamasta minua. Se on osittain toiminut, perheenäiti toteaa.

Samalla nainen kertoo, että naapurit eivät enää juurikaan puhu hänelle.

– Kenties he ajattelevat, että olen nyt outo mannekiininainen. Aikaisemmin vereni alkoi kiehua nähdessäni naapurini, mutta nyt kurkin ikkunastani nähdäkseni heidän reaktionsa. Minulla on ollut todella hauskaa tämän asian kanssa, hän kertoo.

Tammy on tullut naapureiden lisäksi tutuksi myös paikallisille, sillä hän on harrastanut mannekiinien tekoa jo kahden vuoden ajan.

– En ole vielä nähnyt fyysistä reaktiota kyhäelmiini, mutta ikkunoiden verhot ovat liikkuneet ahkerasti.

Kuvia huomiota herättäneistä mannekiineista näet täältä.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay
SUOSITUIMMAT