KotiUutisetTässä viisi hyvää vinkkiä, joilla saat parisuhteen kestämään - lue

Tässä viisi hyvää vinkkiä, joilla saat parisuhteen kestämään – lue


Kuten moni meistä tietää, niin parisuhteet saattavat olla monimutkaisia, mutta voit tehdä niistä yksinkertaisempia ja helpompia panostamalla suhteen ylläpitämiseen.

Mitä enemmän tunnet olosi hyväksi toisen seurassa, niin sitä enemmän löydät lohtua toisesta vaikeina aikoina. Näin suhde lujittuu ja hyvin todennäköisesti kestää myös pidempään.

Lue alta vinkit kestävään parisuhteeseen:

1. Rakasta ensin itseäsi, jos haluat kumppanisi rakastavan sinua

Jos suhtaudut jatkuvasti negatiivisesti itseesi ja ajattelet, että parisuhteen toisen osapuolen pitäisi saada sinut tuntemaan olosi paremmaksi, niin saatat pilata suhteenne. Rakasta siis itseäsi ensin!

2. Anna ja ota

Parisuhteen hoitaminen on molempien vastuulla. Jos toinen kumppani ponnistelee asioiden eteen, eikä toinen tee yhtään mitään, niin suhde ei luultavasti tule kestämään kauaa. Tehkää siis yhdessä asioita suhteen eteen!

3. Kunnioita kumppaniasi

Rakkaus saattaa haihtua vuosien saatossa, mutta jos kohtelet kumppaniasi arvostukella, niin se auttaa suhdetta kestämään. Ole siis ystävällinen ja osoita kunnioitusta!

4. Ratkaise ongelmat

Konfliktit voidaan ratkaista vain terveellä kommunikaatiolla. Älä siis jää odottamaan, että toinen lähestyy sinua riidan selvittämiseksi, vaan tee ensimmäinen askel itse!

5. Pidä asiat kuumana

Intiimit hetket ovat tärkeitä, jotta suhteessa pysyy kipinä. Flirttaile kumppanillesi ja järjestä vaikka ikimuistoinen treffi-ilta. Tee siis asioita, joita teit suhteen alkuaikoina!

Lähde: News18

Kuva: Unsplash

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%





SUOSITUIMMAT