KotiUutisetStefan Therman bongattiin Räyskälän lentokentän Suviseura-tilaisuudesta

Stefan Therman bongattiin Räyskälän lentokentän Suviseura-tilaisuudesta


Stefan Therman julkaisi stories-osioonsa kuvan viiden hengen seurueesta. Alle oli laitettu hashtag #Suviseurat2022. Videosta päätellen ihmisiä oli runsaasti paikalla nauttimassa kesäillasta.

Suviseurat on vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen vuosittain järjestämä hengellinen, kaikille avoin tilaisuus. Julkaisun perusteella sopii ihmetellä, mikä sai Thermanin lähtemään kyseiseen tapahtumaan.

Ihmisten runsaudesta huolimatta paikalla näytti olevan hyvin rauhallinen meininki ja ehkä juuri se oli syynä lähteä sosialisoimaan isommalla porukalla. Tapahtuma järjestetään pääosin talkootöinä, joten kenties tavoitteena on jopa saada parempi mieli kantamalla oma korsi kekoon.

Kuvasta päätellen paikan päälle on lähdetty pirtein ja iloisin mielin, rennon vaatetuksen kera.

Sosiaalisessa mediassa on aiempien vuosien varrella kirjoiteltu jos jonkinlaisia juttuja koskien Suviseuroja. Eräässä Facebook-ryhmässä muun muassa todettiin leikkimielisesti ”Suviseuroissa saa 15 000 lasta alkunsa vuosittain”. Tarinassa voi silti olla totta ainakin toinen puoli. Kun ihmisiä on paljon liikkeellä, joukossa voi tapahtua kaikenlaista.

Tapahtumaan odotetaan usein jopa 60 000 – 90 000 ihmistä. Suviseurat kokoontuvat 1.7. – 4.7. välisenä aikana.

Lähde ja kuva: Instagram / Stefan Therman

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%

Tutustu tuotteisiin ja tee tilaus →





SUOSITUIMMAT