KotiUutisetSabina Särkkä tyrmäävissä alusvaatekuvissa suihkunraikkaana – katso

Sabina Särkkä tyrmäävissä alusvaatekuvissa suihkunraikkaana – katso


Sabina Särkkä julkaisi aistillisen kuvasarjan, jossa hän poseeraa alusvaatteissa ja pyyhe pään ympärillä – mitä ilmeisemmin juuri otetun lämpimän suihkun jälkeen.

– Vartaloni alkaa parantua nyt… harjoitan omatoimista itsehoitoa parantamalla itseäni tällä kauniilla alusvaateasulla 💙, kirjoittaa Särkkä kuvansa yhteydessä.

”Ostin tämän vaimolle ja kyllä tykkäsi. Oli kiihottava katsella oven raosta, kun vaimo käytti tätä suihkussa. Ilmeestä päätelleen oli hyvä ostos.” – Pasi 44v, parisuhteessa

Hämärässä valaistuksessa otettu kuvasarja suorastaan huokuu tunnelmaa, mutta ennen kaikkea vapauden tunnetta, kun kiristävät vaatteet loistavat poissaolollaan. Alusvaatteet eivät näytä puristavan, joten kurvien luonnollisuus vain korostuu tämän myötä.

Seuraajat ylistävät näyn olevan ”seuraavalta tasolta” ja pitävät sitä myös ”ihanana”, mutta jopa ”liian kauniina”, näyn ollessa todella upea.

Katso 33-vuotiaan kaunottaren upea kuvasarja alapuolelta tai tarvittaessa tästä linkistä. Lisää kuvia näet klikkaamalla kuvien reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram / Sabina Särkkä

SUOSITUIMMAT