KotiUutisetItsetyydytys vei miehen sairaalan teho-osastolle hoidettavaksi

Itsetyydytys vei miehen sairaalan teho-osastolle hoidettavaksi


Oman käden rakkautta harrastanut mies ei osannut hillitä itseään, kun itsetyydytys pakotti hänet hakeutumaan sairaalahoitoon – ja vieläpä teho-osastolle, joten asiaa voi pitää vakavana.

Nimettömänä pysyttelevä 20-vuotias sveitsiläismies oli harrastanut niin intensiivistä oman käden kivaa, että hänen keuhkonsa alkoivat kärsiä siitä. Sairaalassa miehellä todettiin rintakipuja ja hengenahdistusta.

Röntgenkuvista ilmeni, että mies kärsii pneumomediastinum-nimisestä vaivasta, jossa keuhkojen välikarsinaan on päässyt ilmaa. Kyseessä on harvinainen sairaus, jota esiintyy tavallisesti vain nuorilla, täysi-ikäisillä miehillä.

Varmista saanti myös pyhien jälkeen, ilmainen toimitus koko pääsiäisen ajan!

Miehen kasvot olivat turvonneet, sillä ilmaa oli kertynyt myös kallonpohjalle.

– Päivystykseen saapui 20-vuotias nuori mies (175 cm, 60 kg), jolla oli vaikea hengenahdistus ja rintakipu. Hän kertoi äkillisesti alkaneesta terävästä rintakivusta, jota seurasi hengenahdistus, kun hän makasi sängyssä itsetyydytyksen aikana, lukee sairaalan raportissa.

Miestä hoidettiin antamalla happea, särkylääkkeitä ja antibiootteja. Neljä päivää myöhemmin hän pääsi takaisin kotiin täysin terveenä.

Kyseessä oli tiettävästi ensimmäinen tapaus, kun pneumomediastinum aiheutuu liiallisesta itsetyydytyksestä.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT