KotiUutisetTop 7: Nämä ei-seksuaaliset asiat naisissa ovat miesten mieleen

Top 7: Nämä ei-seksuaaliset asiat naisissa ovat miesten mieleen


Useimmat ihmiset tietävät, että miehet kiinnostuvat naisista enimmäkseen fyysisellä tasolla. Totuus on kuitenkin, että miehet välittävät enemmän muista asioista kuin naisten kauniista vartaloista. Alla seitsemän asiaa, jotka lukeutuvat tähän kategoriaan.

Miltäs se teidän pääsiäinen maistuu?😊

1. Hyvät hampaat

Erään miehen mielestä naisten hampaat ovat teknisesti fyysinen osa, mutta kaunis hymy voi sulattaa miehen sydämen. Ystävällinen ja lämmin hymy kertoo miehelle, että asiat menevät eteenpäin ja kemiat kohtaavat.

2. Ystävällinen sydän

Kyselyyn osallistunut mies kertoo, että nainen, joka aikoo tehdä jotakin hyvää, on kerrassaan vastustamaton. Moni mies on siltä mieltä, että kiltin naisen löytäminen on parasta, mitä miehelle voi sattua.

3. Hauska nainen

Hyvä huumorintaju on tärkeää sekä miehille että naisille. Yksi mies kertoi, että vaikka naisen huumorintaju on hienoa, niin naisen on sitäkin tärkeämpää olla tarpeeksi nokkela ja tilannetajuinen. Tällainen nainen on aarre.

4. Hyvä kuuntelija

Yhden miehen mukaan tämä taito naisella voi olla hyvin puoleensavetävää. On elintärkeää olla naisen kanssa, joka vain kuuntelee ja ymmärtää, kuin olla sellaisen naisen seurassa, joka kuuntelee vain vastatakseen kuulemaansa.

5. Nainen, joka ilahtuu nähdessään sinut

Yksi mies mainitsi, että hän innostuu välittömästi nähdessään naisen, joka on iloinen miehen nähdessään. Mies tarkensi, että tarkoita vain pientä hymyä tai moikkausta, vaan kasvot aidosti kirkastuvat, kun mies tulee samaan huoneeseen tai tilaan.

6. Utelias nainen

Yksi miehistä mainitsi, että oli upeaa saada nainen, jolla on intohimoja ja kiinnostuksen kohteita, jotka auttoivat häntä löytämään uusia asioita ja innostumaan niistä. Tämän miehen näkökulmasta elämä sellaisen naisen kanssa ei koskaan käy tylsäksi.

7. Rehellisyys

Rehellisesti sanoen, kaikki haluavat olla tekemisissä rehellisten kumppanien kanssa. Eräs mies kertoi turhautumisestaan, kun hän oli tekemisissä niin monien naisten kanssa, jotka halusivat puhua vertauksilla tai niin sanotusti pitää peliä.

Kuten monilla muillakin miehillä, hänellä on erityinen paikka sydämessään naiselle, joka voi sanoa tarkalleen mitä haluaa ja tuntee.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT