KotiUutisetPutouksen Sketsihahmokisan finalistit selviävät tänään – yltävätkö nämä kaksi finaaliin?

Putouksen Sketsihahmokisan finalistit selviävät tänään – yltävätkö nämä kaksi finaaliin?


Putous-sarja on edennyt lähelle loppuhuipennusta, sillä legendaarisen sketsihahmokilpailun voittaja kruunataan ensi viikon lauantaina kauden viimeisessä lähetyksessä. Tänään luodaan pohjaa jo finaalille, kun finalistikaksikko valitaan kolmesta jäljellä olevasta sketsihahmosta, jotka ovat Hannu Gandhi, Limu-Miska sekä Kaisla Sose.

Koko kilpailun ajan ylivoimaisena ennakkosuosikkina on ollut Hannu Gandhi, joka lienee ilmiselvä valinta finaaliin ja luultavasti myös koko kilpailun voittajaksi. Myös vedonlyöjät uskovat samoin, sillä Gandhin kerroin koko kisan voitolle on vain 1.25.

Toisesta finaalipaikasta tullaan käymään rajumpi kilpailu, sillä sekä Limu-Miska että Kaisla Sose ovat molemmat vahvoilla finaaliin. Erityisesti alakoululaista parodioiva Limu-Miska-hahmo on viimeisten viikkojen aikana noussut kilpailun viimeisten suosikkien joukosta aidosti finaalipaikkaa tavoittelevaksi.

Forssalainen viininjuoja Kaisla Sose on puolestaan menettänyt hieman suosiotaan. Vedonlyöjät uskovat kuitenkin, että Sose nousee finaaliin Hannu Gandhin aisapariksi. Kaisla Soseen kerroin koko kisan voitolle on 5.00, kun Limu-Miskan kerroin on peräti 9.00.

Limu-Miskan vahvuutena voivat kuitenkin olla lapsiäänestäjät, jotka saattavat näyttää yllätyskäänteen illan äänestyksessä.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi 1.25

Kaisla Sose 5.00

Limu-Miska 9.00

Lähde: Coolbet





SUOSITUIMMAT