KotiUutisetViikon bikinityttö: Isabel Ljungdell – katso upeat kuvat!

Viikon bikinityttö: Isabel Ljungdell – katso upeat kuvat!


Isabel Ljungdell kruunattiin aikoinaan Miss Helsinki -kisan voittajaksi vuonna 2014. Lisäksi hän on ollut mukana kotimaisessa Martina ja hengenpelastajat -tv-sarjassa sekä Miss Bikini -kilpailussa.

Sittemmin Ljungdell on ollut suosittu sosiaalisen median puolella. Instagramissa suomalaiskaunottarella on lähes 50 000 seuraajaa. Profiilin esittelytekstissä on seuraavanlainen lause:

– Come adventure with me ❤️, eli suomeksi tule seikkailemaan kanssani ❤️.

Tällä viitattaneen ainakin matkusteluun, sillä Isabellan tilillä on paljon kuvia maailman eri kolkista. Tykätyimpiä kuvia ovat kuitenkin ne, joissa hänen upea olemuksensa on kaikkien nähtävillä.

Ensimmäinen kuvasarja on tag-merkinnöistä päätellen otettu aurinkoisen Floridan maisemista. Seuraavissa kuvissa ollaan siinäkin ranta-asussa, Waikikin rannan auringossa. Viimeisissä kuvissa on pilvinen sää, mutta se korostaa Isabellan hyvin ruskettunutta ihoa. Paikkana tällöin Miami.

Katso upea kuvasarja alapuolelta. Jos kuvan reunassa on nuoli, niin sitä klikkaamalla näet lisää otoksia. Jos kuvat eivät näy laitteellasi, niin klikkaa tästä.

Kuvat: Instagram / Isabel Ljungdell





SUOSITUIMMAT