KotiUutisetVoivatko perheen pienimmät kääntää tämän Putous-hahmon voittajaksi?

Voivatko perheen pienimmät kääntää tämän Putous-hahmon voittajaksi?


Putous-sarjassa eletään tänään jännittäviä hetkiä, sillä kilpailuun tuli yllättäen mukaan kolmen finalistin lisäksi pikahahmokisan kautta mukaan päässyt nettikommentaattori Jarmo63725, jota esittää Putous-veteraani Pilvi Hämäläinen.

Kisassa ovat siis Jarmo63725:n lisäksi mukana ennakkosuosikki Hannu Gandhi, Kaisla Sose sekä Limu-Miska.

Viimeisten viikkojen aikana erityisesti Limu-Miskan yllättävä suosio on tuntunut erikoiselta. Vedonlyöjät kuvittelivat hahmon tippuvan kisasta jo alkumetreillä, mutta kisan loppupuolelle mentäessä tuntuu, että hahmon suosio on vain kasvussa. Yhdeksi syyksi on arveltu sitä, että Miska saisi erityisesti ääniä lapsiperheiltä.

Tämä tuntuukin ilmeiseltä, sillä muut hahmot tuskin puhuttelevat perheen pienimpiä. Ennakkosuosikki Hannu Gandhi osuu aikuiseen kohderyhmään, samoin viiniä lipittelevä Kaisla Sose. Myös uusimman hahmon, Jarmo63725:n nettikirjoittelu ei varmasti resonoi pienissä lapsissa.

Putouksen historiassa lasten suosikkihahmot ovat pärjänneet hyvin aiemmin. Esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa Tanhupallo ja Munamies, jotka olivat nimenomaan kaikkein pienimpien suosikkeja.

Vedonlyöntikertoimien valossa kisan ykkönen on yhä edelleen Aku Sipolan esittämä Hannu Gandhi kertoimella 1.30. Kakkosena on Mikko Töyssyn hahmo Kaisla Sose vedonlyöntikertoimella 4.00. Limu-Miska on kerrointen valossa kolmantena kertoimella 12.00. Hännänhuippu on uusin tulokas Jarmo63725 kertoimella 40.00.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi 1.30

Kaisla Sose 4.00

Limu-Miska 12.00

Jarmo63725 40.00

Lähde: Coolbet https://www.coolbet.com/fi/vedonlyonti/viihde/suomi





SUOSITUIMMAT