KotiUutisetYllätyskäänne Putouksessa – menikö sketsihahmokisa täysin uusiksi?

Yllätyskäänne Putouksessa – menikö sketsihahmokisa täysin uusiksi?


Putous-sarjan sketsihahmokisan finaalikolmikko oli jo hyvän matkaa selvillä viime lauantaina, kun finaaliin päätyivät ennakkosuosikki Hannu Gandhi, Kaisla Sose sekä yllättäen kisan hänniltä mukaan noussut Limu-Miska. Kilpailuasetelma meni kuitenkin täydellisen uusiksi lauantaisen yllätyskäänteen vuoksi.

Viime lauantaina Putouksessa nähtiin pikahahmokisa, jossa näyttelijät loivat sketsihahmon vain muutamassa minuutissa. Kaikkien yllätykseksi juontaja Christoffer Strandberg kertoi, että tulevana lauantaina nämä pikahahmot kilpailevat paikasta sketsihahmokilpailussa. 

Uuden juonenkäänteen myötä laimeaa Putous-kautta halutaan selvästi elävöittää ja sketsihahmokilpailuun haetaan uutta vauhtia pikahahmon mukaantulolla. Mutta onko kisaan nousevalla hahmolla mahdollisuuksia hätyytellä kisan ennakkosuosikkeja selviää vasta lauantaina pikahahmon valinnan jälkeen.

Sketsihahmokisan ennakkosuosikkina jatkaa Aku Sipolan esittämä Hannu Gandhi, jonka voittokerroin pienenee viikko toisensa jälkeen. Nyt Gandhin kerroin voitolle on vain 1.30.

Kilpailun kakkosena on Mikko Töyssyn esittämä hahmo Kaisla Sose vedonlyöntikertoimella 3.50. Sketsihahmokisassa kovimman nousun on tehnyt Limu-Miska, jonka uumoiltiin tippuvan lähetyksestä jo viime viikolla. Limu-Miskan kerroin koko kilpailun voitolle nyt 15.00.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi  1.30

Kaisla Sose  3.50

Limu-Miska  15.00

Lähde: Coolbet

Kuva: MTV3 / Atte Mäläskä





SUOSITUIMMAT