KotiUutisetSami löysi vaimon - roskiksesta!

Sami löysi vaimon – roskiksesta!


Facebookin vanhempainryhmässä on kertoiltu rakastumis- ja parinmuodostuskokemuksista.

Sami-nimisellä vantaalaisella miehellä on kerrottavanaan tarina, joka viitoittaa tietä siihen suuntaan, että kaikki on näköjään mahdollista.

Sami nimittäin löysi nyttemmin jo vihityn vaimonsa roskiksesta.

-Homma meni sillä tavalla, että olin viemässä taloyhtiön roskikseen roskia, siis roskakatokseen. Kun avasin roskakatoksen hieman raollaan olevaa ovea kuulin rumahduksen ja parkaisun ”voi vittu”, Sami alustaa.

Totuus on tarua ihmeellisempää.

Samin tuleva vaimo oli roskapöntössä, roskapönttö kaatuneena lattialla, ja pöntöstä nousi kyrsiintynyt pienikokoinen nainen.

Taloyhtiössä kaverinsa luona vierailulla ollut nainen oli luvannut viedä roskapussin kyläreissulta lähtiessään. Kun hän oli heittänyt pussin vasta tyhjennettyyn eli tyhjään roskalaatikkoon, hän oli samalla vahingossa pudottanut autonsa avaimet sinne.

Kun hän oli ryhtynyt niitä onkimaan ja urkkimaan, koko roskapönttö oli kaatunut. Ja tässä vaiheessa Sami tulikin jo sisälle katokseen.

-Siitä se sitten alkoi. Tapasimme myöhemmin lähikapakassa ja yhdessä on oltu monta vuotta, ja naimisissa kolme. Rouva on saanut kuulla myöhemmin naisen logiikasta. Olen vinoillut, että miksi et vain kaatanut tyhjää roskista syrjälleen ja ottanut sitä avainta sieltä – pitikö sinne mennä ryöhnäämään sisälle, Sami nasauttaa.





SUOSITUIMMAT