KotiUutisetParisuhdekriisi: nainen pelkäsi pettämistä – ryhtyi kyseenalaisiin toimiin

Parisuhdekriisi: nainen pelkäsi pettämistä – ryhtyi kyseenalaisiin toimiin


Parisuhdekriisi voi olla ikävä asia, mutta tässä tapauksessa sen aiheutti pelko pettämisestä, vaikka pariskunta oli ollut yhdessä jo vuosia.

Jos epäilet kumppanisi pettävän sinua, niin kuinka kauas olet valmis menemään asian selvittämiseksi? Reddit-palvelussa tarinansa jakanut nainen jakoi mielipiteet toimintansa kautta. Toisten mielestä toiminnalle oli perusteita, kun taas jotkut pitivät toimintaa yksityisyyttä loukkaavana.

Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi aluksi ihmetelleensä, kun hänen miehensä saattoi lähteä keskellä yötä ulos heidän kodistaan. Myös työpäivät olivat venyneet pitemmiksi.

Nainen oli yrittänyt kertomansa mukaan jutella miehelleen, saamatta kuitenkaan vastausta.

– Olen seurustellut mieheni kanssa 6 vuotta, näistä 2 vuotta naimisissa. Meillä ei ole lapsia, mutta olemme kuitenkin yrittäneet. Hän työskentelee rakennusyhtiössä ja minä kotona hyvinvointiyrityksen omistajana sekä vloggaajana, nainen kertoo.

– Viime kuukausien aikana mieheni on viipynyt töissä paljon pitempään kuin tavallisesti. Aluksi en epäillyt minkään olevan pielessä, joten en piitannut asiasta. Hän on tehnyt töitä öisin ennenkin, mutta ei koskaan näin usein.

Kohtaaminen myöntämisen jälkeen

Aviomies oli poistunut pariskunnan talosta eräänä yönä, klo 2.00. Nainen oli huomannut tämän, mutta teeskennellyt nukkuvansa miehen palatessa.

Seuraava päähänpisto oli ostaa jäljityslaite, jonka nainen kätki miehensä auton hansikaslokeroon, nähdäkseen hänen reaaliaikaisen sijaintinsa, jos tämä lähtisi taas autollaan liikkeelle. Näin tapahtui.

– Seurasin, miten hän ajoi noin 45 minuutin matkan tyhjälle tontille ja vietti siellä aikaa noin kaksi tuntia.

Kun mies saapui kotiin, häneltä tivattiin saman tien, missä hän oli käynyt. Vastauksena mies oli raivostunut ja pyytänyt kunnioittamaan hänen yksityisyyttään. Asia liittyi miehen kertoman mukaan ”bisneksiin” ja hän oli käskenyt vaimoaan pitämään huolen omista asioistaan.

Vastauksena vaimonsa epäilyihin mies oli pakannut matkalaukkunsa ja oli viettänyt muutaman yön veljensä luona, kun tarina julkaistiin.

– Molemmat ovat syyllisiä tässä. Miehesi ei kerro sinulle mitään ja sinä käyttäydyit kuin ääliö jäljityslaitteen kanssa. Siinä kohtaa, kun laitat sellaisen puolisosi autoon ja et luota enää häneen, niin edessä on kaksi vaihtoehtoa: parisuhdeneuvoja tai juristin tapaaminen avioeron merkeissä, tiivistää Reddit-käyttäjän kommentti asian.

Muutamat eivät myöskään pitäneet miehen tavasta piilotella asioita vaimoltaan, avoimuutta kaivattiin lisää.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT