KotiUutisetSokkiennustus! Tässä ovat Putous-kisan finalistit

Sokkiennustus! Tässä ovat Putous-kisan finalistit


Putous-sarjan sketsihahmokilpailu etenee vauhdilla kohti kilpailun väistämätöntä loppua. Seitsemästä sketsihahmosta kilpailun on joutunut jättämään jo kolme kilpailijaa ja tämän illan jälkeen himoitusta palkinnosta kisaa enää kolme kilpailijaa.

Härdellin Putous-tiimi on tehnyt ennustuksen, jonka mukaan sketsihahmokisan finaalissa nähdään Hannu Gandhi, Kaisla Sose sekä Alvari Perätorvi. Kilpailun neljännelle sijalle näyttäisi jäävän Limu-Miska. Myös vedonlyöjät ovat varmoja siitä, että Limu-Miska tipahtaa kisasta tänään, sillä Miskan kerroin kisan voitolle on peräti 30.00.

Sketsihahmokisan ylivoimaisena ennakkosuosikkina jatkaa Aku Sipolan esittämä Hannu Gandhi, jonka voitto tuntuu varmistuvan viikko viikolta. Vedonlyöntikerroin Hannu Gandhin voitolle on vain 1.40.

Kilpailun kakkosena on Mikko Töyssyn esittämä hahmo Kaisla Sose vedonlyöntikertoimella 3.75. Töyssyllä on teoriassa vielä mahdollisuuksia voittaa Sipolan hahmo. Jos Töyssyn hahmo kruunataan kisan voittajaksi, on hän tuplavoittaja, sillä vuonna 2020 hänen hahmonsa Urmas Viilunk voitti koko kisan.

Sketsihahmokilpailun kolmanneksi jäänee Aapo Orasen esittämä Alvari Perätorvi. Perätorven kerroin kilpailun voitolle on 5.00.

Putouksen sketsihahmokisa finalistit varmistuvat tänään illalla Putous-lähetyksessä.

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi 1.40

Kaisla Sose 3.75

Alvari Perätorvi 5.00

Limu-Miska 30.00

Lähde: Coolbet





SUOSITUIMMAT