KotiUutisetKansa puhui, pulinat pois – Tämä on kaikkien aikojen suosituin Putous-hahmo

Kansa puhui, pulinat pois – Tämä on kaikkien aikojen suosituin Putous-hahmo


Härdelli järjesti uuden Putous-kauden kunniaksi viime viikolla megakisan, jossa metsästettiin kaikkien aikojen Putous-hahmoa. Listalla oli kaikkien aiempien kausien voittajat ja äänestäjillä oli mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan myös listan ulkopuolelta.

Kansan suosikkihahmosta ei ollut mitään epäselvyyttä, sillä kisan voittajaksi selvisi Kiti Kokkosen hahmo, viisivuotias Tanhupallo. Tanhupallo keräsi annetuista äänistä peräti 25 prosenttia, joten ylivoima oli aivan selvä.

Kisan toiselle sijalle nousi yllättäen ehdokaslistan ulkopuolelta Aku Hirviniemen sananmuunnoksia lateleva pappi Usko-Eevertti Luttinen. Luttinen kahmaisi äänisaaliista yhdeksän prosentin osuuden. Kolmanneksi tuli niin ikään Hirviniemen esittämä hahmo Marja Tyrni, joka voitti sketsihahmokilpailun Putouksen ensimmäisellä kaudella. Tyrnin äänisaalis oli kahdeksan prosenttia kokonaisäänistä.

Uudelta Putous-kaudelta eniten ääniä sai kisan ylivoimainen ennakkosuosikki Hannu Gandhi. Aiemilta kausilta useita ääniä saivat myös Aina-Inkeri Inkeinen, Antsku Imatralta sekä Leena Hefner os. Herppeenluoma.

Uuden Putouksen kärkikahinoissa on edelleen vedonlyöntikertoimien valossa Hannu Gandhi kertoimella 1.40. Heikoin lenkki on Limu-Miska, jonka kerroin kisan voitolle on peräti 30.00

Putouksen vedonlyöntikertoimet:

Hannu Gandhi  1.40

Kaisla Sose  3.75

Alvari Perätorvi  5.00

Limu-Miska  30.00

Lähde: Coolbet

Kuva: MTV3





SUOSITUIMMAT