KotiUutisetLue kuinka Jani pääsi eroon lainakierteestä yhdistelylainalla

Lue kuinka Jani pääsi eroon lainakierteestä yhdistelylainalla


Lainaa on nykyisin saatavilla helposti suoraa verkosta kaikenlaiseen tarpeeseen, autoon, remonttiin, vaatteisiin, melkein mihin vain saa osamaksun ja kulutusluotto voi kukin käyttää mihin haluaa ja pikavipin saa tililleen minuuteissa.

Tässä piilee kuitenkin riski on jos useita lainoja ja yllätät itsesi useilla osamaksuilla, luottosopimuksilla ja kaikissa niissä on oma käsittelymaksunsa ja korko. Janilla 21 vuotta, oli kertynyt useampi osamaksusopimus kodinelektroniikasta, aiemmista puhelimista, tietokoneesta ja muutenkin useita pikavippejä joita oli käytetty milloin mihinkin. Kuukausittaiset maksut alkoivat painaa liikaa kukkarossa, vaikka hän kävi töissä ja tienasi kuitenkin säännöllistä palkkaa.

Lainaa heti verkosta

Luettuaan ohjeita ja vinkkejä netissä, hän päätti ottaa yhden kulutusluoton, joka oli suurin piirtein yhtä suuri kun kaikki muut lainat ja osamaksut yhteensä. Tämän avulla putosi pois ensinnäkin monta erikseen maksettavaa laskua ja veloitusta kuukausittain mutta hän säästi myös pitkän pennin siinä, että oli vain yksi sopimus, kohtuullisella korolla ja vain yksi käsittelymaksu tälle lainalle. Tällaista muut lainat yhdistävää kulutusluottoa kutsutaan usein yhdistelylainaksi, jolla kaikki vanhat lainat yhdistetään yhdeksi isommaksi. 

Janin kärsimykset loppuivat ja säästöä syntyi yli sata euroa kuukaudessa pelkkien käsittelymaksujen jäämisellä pois. Helpoin tapa hoitaa tilanne näin, on ottaa lainaa heti verkosta, ja kilpailuttaa kaikki lainat yhdeksi. Kulutusluottoa on onneksi niin helppo hakea tänä päivänä, että melkein kuka vaan voi tehdä tällaisen liikkeen ja auttaa omaa talouttaan selviämään tulevaisuudessa helpommalla. Lainaa voi hakea aina 100 eurosta alkaen, jopa useisiin kymmeniin tuhansiin, mikäli tarve niin vaatii.

Lisävelkaantuminen avuksi verkkolainasta

Lisävelkaantuminen ei tietenkään ole ratkaisu silloin, kun velkaa otetaan vain lisää, mutta jos sillä maksaa vanhat pois ja halventaa elämisen kustannusta jokaiselta kuulta satoja euroja, loppusumma voi vuodessa olla yli tuhat euroa säästettyjä maksuja. Tämä jos jokin on järkevää.

Janin tapauksessa hän pääsi takaisin hyvään talouden hoitoon ja sitä kautta mahdollisti itselleen mukavamman elämän kun lainanhoitokulut eivät syö kaikkea palkkaa kuukausittain. Tämä jos joku pitää nuoren miehen, kuten naisenkin, elämässä kiinni. Helpota sinäkin arkeasi ottamalla lainaa heti helpon verkkopalvelun kautta esimerkiksi osoitteessa halvinlaina.fi, joka kilpailuttaa lainat puolestasi ja voit hakea parhaan tarjouksen ja sinulle sopivan lainan. 

Sivustolta löytyy myös muita hyviä vinkkejä talouden hoitoon, jotka ovat lukemisen arvoisia, ja joista moni lukija on saanut apua.





SUOSITUIMMAT