KotiUutisetNainen lopetti työt ja tienaa nyt 61 000 € – "he maksavat,...

Nainen lopetti työt ja tienaa nyt 61 000 € – ”he maksavat, kun pesen hiuksiani”


Terveydenhoitajana työskennellyt nainen moninkertaisti tulonsa, kun hän päätti lopettaa päivätyönsä ja löysi täysin uuden tulonlähteen.

Iso-Britanniasta kotoisin oleva Belle Grace työskenteli kokoaikaisena ryhmänjohtajana instituutiossa, joka huolehti autismista kärsivistä lapsista ja vanhuksista. Grace kaipasi kuitenkin lisätuloja ja perusti OnlyFans-tilin vuoden 2020 aikana.

Kun ihmiset alkoivat löytää useammin näyttävän naisen kanavalle, niin tulot nousivat kymmeniin tuhansiin, ja tämä sai vaihtamaan alaa kokonaan. Tänä päivänä kuvat ja videot tuottavat Gracelle noin 61 000 euroa kuukaudessa.

– Saan ehdotuksia videoista, joissa esimerkiksi hivelen itseäni. He maksavat, kun pesen hiuksiani. Joskus eräs tyyppi maksoi 360 euroa nähdäkseen videon, jossa pesen ja palmikoin hiuksiani suihkussa, veden liristessä peppua pitkin, kertoo Grace.

Yksi Gracen faneista on käyttänyt peräti 24 000 euroa näyttävän Gracen sisällön katsomiseen.

Uudessa työssä on myös varjopuolensa, sillä TikTokiin jaetun materiaalin kautta Grace on saanut jopa tappouhkauksia.

– TikTok on pahimmasta päästä, mitä tulee vihamielisiin puheisiin. En kuitenkaan poista kommentteja, vaan kiitän heitä videoni ”boostaamisesta”. En voi alistua sosiaalisen ”koneiston” alla, toteaa Grace.

Yksi Gracen TikTok-videoista meni viraaliksi samaan aikaan, kun hän lopetti päivätyönsä ja se auttoi ihmisiä löytämään hänen sivustonsa. 22 000 seuraajaa muuttui tämän myötä lähes miljoonan seuraajan lukemaan.

Grace kertoo, että 80 % hänen tuloistaan ovat niin sanotulla bisnestilillä, tarkoituksenaan sijoittaa ne tulevaisuudessa. Gracen kuvia ja yksi video alapuolella.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT