KotiUutisetJulkkisten seksifantasiat julki – joukossa hurjia erikoisuuksia

Julkkisten seksifantasiat julki – joukossa hurjia erikoisuuksia


Monet julkkikset pitävät yksityiselämänsä ja varsinkin seksifantasiat erossa julkisuudesta, mutta tästä huolimatta tietoja saattaa tulla esiin – jopa julkisuuden henkilöiltä itseltään.

1. Megan Fox ja Machine Gun Kelly

Kun Megan Fox ja hänen miehensä Colson Baker, Machine Gun Kelly -nimellä tunnettu rap-artisti, menivät kihloihin vuoden alussa, niin he solmivat ”vampyyrimaisen” siteen välilleen juomalla toistensa verta.

– Olemme ilahtuneita, että Megan Fox ja MGK joivat toistensa verta kihlautuessaan. Viimeinkin julkkikset ovat taas harmittoman outoja, kirjoittivat fanit sosiaalisessa mediassa.

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie on jakanut ajatuksiaan verifetissistään ainakin kahdelle entiselle rakastajalleen. Toinen heistä sattui olemaan kaunottaren ensimmäinen seksikokemus. Erikoisen neitsyyden vieneestä tapahtumasta teki veitsien käyttö.

– Rupesin harrastamaan seksiä poikaystäväni kanssa, mutta seksi ja tunteet eivät tuntuneet riittävän. En kuitenkaan ollut enää mikään pikkutyttö. Siinä hetkessä nappasin veitsen ja viilsin sillä poikaystävääni. Hän viilsi vuorostaan minua. Olimme veren peitossa ja vaihdoimme jotakin sellaista, mikä sai sydämeni pamppailemaan, kertoo Jolie erikoisesta kokemuksestaan.

Jotkut fanit saattavat muistaa elokuvatähden kovaonnisen avioliiton Billy Bob Thorntonin kanssa, sillä pariskunta vaihtoi keskenään toistensa verta eräänlaisena rakkauden symbolinaan.

3. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson esiintyy valkokankaalla seksikkäänä viettelijänä, mutta viimeksi hän kertoi fantasiastaan, jonka paikkana olisi auton takapenkki.

– Mielestäni seksin harrastaminen autossa on seksikästä. Jos olisin todella himokkaassa mielentilassa ja ajattelisin jotakin hullua, perverssiä ja seksikästä, niin tekisin sen auton takapenkillä, tiivistää Johansson lyhyesti fantasiansa.

4. Penny Lancaster

Penny Lancaster ja musiikkilegenda Rod Stewart omaavat molemmat intohimon, joka liittyy varvasfetissiin.

– Varpaista on yhteys kehosi muihin osiin, kuten kaulaan ja korviin, joten se voi olla hyvinkin sensuellia, kertoo Lancaster.

Pennyltä kysyttiin, antaako tämä Rodin imeä varpaitaan.

– Suhteen alussa tulee aina kokeiltua kaikenlaista. Yksi näistä kohdistui varpaisiin ja niiden väleihin, joka tuntui mukavalta, kertoo Penny.

Ruth Langsford kysyi tarkennusta, mitä välinettä Rod käytti tuolloin.

– Kieltään tai sormiaan, vastasi Penny.

5. Eva Longoria

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria vertaa, ettei hän pidä silkkihansikkain tehdystä kohtelusta, kuten tuoliin sitomista silkkihuivien avulla. Hän haluaa mieheltä vallankäyttöä.

– Siinä on jotakin todella seksikästä olla alistettavana, Eva toteaa.

Täydelliset naiset -sarjan jaksossa Longoria on nähty pukeutuneena ranskalaisen sisäkön asuun, sidottuna käsiraudoilla sänkyyn.

6. John Mayer

Kuuluisan laulajan on sanottu olleen kiinnostunut vispikermasta – eikä suinkaan mansikoiden päällä.

Mayer on ollut Hollywoodin tähtilistalla, johon kuuluvat myös Jennifer Aniston ja Taylor Swift. Jenniferin läheiset ovat kertoneet, että Johnin intohimona on peittää naiset vispikermaan ja nuolla se pois heidän vartaloltaan.

– John innostuu myös pervoista seksiasennoista ja höyhenistä, läheiset kuvailevat

Kun Mayer tapaili Frendit-sarjan tähteä vuonna 2008, niin lähde kertoi seuraavaa:

– Jennifer vastusti aluksi ajatusta (Johnin fetissistä), mutta nyt et pystyisi hyydyttämään hänen hymyään, vaikka yrittäisit.

Toinen Johnin kanssa sänkyyn päätynyt lähde kertoi myös omista kokemuksistaan.

– John on pervo, joka yritti kaikenlaisia hulluja asentoja. Hän rakasti seksiä ja halusi sitä jatkuvasti.

7. Heidi Klum

Huippumalli Heidi Klum saa ”kiksejä” pukeutumalla erilaisia roolileikkejä varten.

– Jotkut ihmiset ovat kokeilunhaluisempia sängyssä ja toiset taas tylsiä. On hyvä panostaa pukeutumiseen joskus, tehdä asioita normaalin ulkopuolella, kertoo Klum.

– Jos olet villi ja hurja, niin tuo se ilmi toiselle ihmiselle. Näin hän tietää, missä mennään, kun ”pirunsarvet” tulevat ulos päästäsi aina silloin tällöin, jatkaa Klum.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT