KotiUutisetJimm’s PC-Store tekee striimilähetysten tekemisen helpoksi uusilla välineillä

Jimm’s PC-Store tekee striimilähetysten tekemisen helpoksi uusilla välineillä


Tietotekniikan verkkokaupan pioneeri ja Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja Jimm’s PC-Store toi myyntiin uuden Streamplify-tuotemerkin alla kattavan valikoiman striimaajien video- ja audiovälineistöä.

”Striimauksesta on tullut innostava ja hauska harrastus monille pelaajille ja muille sisällöntuottajille. Osalle tekijöistä striimauksesta on tullut jopa osa- tai kokopäivätyö”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. Hän jatkaa vielä: ”Streamplifyn monipuolisella ja laadukkaalla striimausvälineistöllä voimme tarjota hyvät varusteet kenelle tahansa striimaajalle, olipa kyseessä sitten uusi tai kokenut tekijä. Laitteiden käyttöönotto on helppoa ja yhdessä ne muodostavat kokonaisvaltaisen tuoteperheen, joka ei vaadi muuta kuin tietokoneen ja intoa tekemiseen.”

Streamplify on Jimm’s PC-Storen saksalaisen emoyhtiön, Pro Gamers Groupin, oma tuotemerkki. Streamplifyn valikoima keskittyy nimensä mukaisesti striimaus- eli suoratoistotarvikkeisiin ja kattaa laajan valikoiman aloittelevan striimaajan tarpeisiin suunnattuja tuotteita. Näitä ovat tällä hetkellä striimauskamera, kaksi erilaista mikrofonia, kaksi erilaista kuvausvaloa ja green screen -taustakangas.

Streamplifyn taustalla on kymmeniä vuosia laite- ja pelialalla toimineita veteraaneja, jotka tietävät mitä pelaajat ja muut striimaajat laitteiltaan ja välineistöltään haluavat. Tuotevalikoimaa suunniteltaessa on tehty yhteistyötä monenlaisten striimaajien kanssa. Näitä ovat pelaajat, muusikot, sisällöntuottajat ja teknikot sekä video- ja valokuvausammattilaiset, joiden kanssa tuoteperhe on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Streamplifyn tuotteilla suoratoisto Twitchissä, YouTubessa tai vaikkapa Facebookissa onnistuu helposti.

Streamplify CAM

Streamplify CAM on striimauskamera, joka pystyy kirkkaaseen ja tarkkaan täysteräväpiirtoiseen 1080p-videokuvaan 60 kuvan sekuntinopeudella. Kamerassa on täyslasilinssi ja se osaa automaattisesti tarkentaa kuvauskohteeseen sekä vahvistaa ympäröivää valaistusta. Laajakuvalinssin 90 asteen näkökenttä ja 360 astetta kääntyvä jalusta mahdollistavat oikeanlaisen kuvausasennon helposti. Kun kameraa ei käytetä, sen yhdysrakenteisella suojuksella voidaan peittää linssi kokonaan. Kamerassa on Realtek Solutionin yhdysrakenteinen mikrofoni sekä monipuolisesti taittuva kolmijalka, jolla kamera voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan.

Streamplify MIC

Streamplify MIC TRIPOD sekä Streamplify MIC ARM ovat RGB-valoilla valaistuja ja striimauskäyttöön sopivia mikrofoneja. Mallista riippuen mikrofonin mukana tulee joko kevytrakenteinen kolmijalka tai säädettävä mikrofonivarsi. Niillä mikrofonin voi asettaa sopivaan paikkaan ja asentoon. Mikrofonissa on 48 kilohertsin 16-bittinen näytteenottotaajuus, kätevä mykistystoiminto ja kaksi erilaista käyttötilaa (Podcast- ja pelitila). Mikrofoni tallentaa ääntä kardioidin muotoiselta alueelta, mikä ehkäisee taustamelun kuulumista. Mikrofonissa on myös äänisuodatin, jonka ansiosta ääni taltioituu pehmeämmin ilman äkillisiä poksahduksia ja napsahduksia.

Streamplify LIGHT

Streamplify LIGHT 10 ja Streamplify LIGHT 14 ovat rengasmaisia led-valaisimia, joilla voidaan valaista striimaajan kasvot tasaisesti kameraa varten. Kummassakin mallissa on valittavissa kymmenen kirkkaustasoa ja kolme värilämpötilaa. Molemmissa on mukana kiinnikkeet kameralle ja älypuhelimelle. Lisäksi valaisimissa on tukeva kolmijalka, jolla voidaan säätää lampun korkeutta. Virtaa valaisimet saavat usb-liittimestä.Pöytä- ja lattiakäyttöön sopivan Streamplify LIGHT 14 -valaisimen halkaisija on 14 tuumaa eli noin 36 senttimetriä. Valaisimen korkeus on säädettävissä 50-170 senttimetriin. Lisäksi valaisimessa on hipaisupainikkeet ja langaton kaukosäädin. Pöytäkäyttöön tarkoitetun Streamplify LIGHT 10 -valaisimen halkaisija on 10 tuumaa eli vajaat 26 senttimetriä. Valaisimen korkeus on säädettävissä 20-25 senttimetriin. Valaisimen hallintapainikkeet ovat yhdysrakenteiset ja osana valaisimen johtoa.

Streamplify SCREEN LIFT

Streamplify SCREEN LIFT on liikuteltava vihreä taustakangas eli green screen hydraulisella nostimella. Tukevarakenteinen kangas on kaksi metriä korkea ja puolitoista metriä leveä. Kankaan jalustassa on lukittavat renkaat, joilla kankaan liikuttaminen sujuu kevyesti. Lukittuina jalusta pysyy tukevasti paikoillaan ja tarjoaa helposti hallittavan taustavärin striimilähetyksiä varten. Käyttöönotto alumiinisesta säilytyskotelosta on nopeaa, sillä kangas on käyttövalmis vain 30 sekunnissa. Kangas on kestävää ja vettä hylkivää materiaalia, joten kangas sopii myös ulkokäyttöön.

Hinnat ja saatavuus

Streamplify CAM, Streamplify MIC TRIPOD, Streamplify MIC ARM, Streamplify LIGHT 10, Streamplify LIGHT 14, Streamplify SCREEN LIFT ovat heti saatavilla 59,90, 54,90, 69,90, 19,90, 69,90 ja 139,90 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Katso tuotteiden esittelyvideo alta tai YouTubesta.

Lähde ja kuva: Jimm’s PC-Store





SUOSITUIMMAT