KotiUutiset10 seksiin liittyvää asiaa, joissa peili toimii tehokeinona

10 seksiin liittyvää asiaa, joissa peili toimii tehokeinona


Etsitkö vaihtelua sänkytouhuihin? Peili voi olla hyvinkin kiihottava apuväline, kun sitä käyttää oikein. Tässä 10 hyvää vinkkiä, miten peiliä voi hyödyntää.

1. Käsilläseisonta

Älä huoli, tämä ei tarkoita kirjaimellisesti käsillä seisomista. Seiso partnerisi kanssa kokovartalopeilin vieressä, joko kasvokkain tai toinen toisen takana. Käytä käsiäsi riisumiseen, hyväile sormilla tai ota esimerkiksi seksilelu mukaan. Tarkkailkaa toisianne ajoittain peilistä, suhtautukaa tähän kuin esileikkiin ennen aktia.

2. Takaperoinen koira-asento

Ota iso peili alas seinältä ja aseta se lattialle, lasiosa ylöspäin. Menkää nelinkontin peilin ylle, partnerin kumartuessa taaksesi. Anna partnerisi työntyä sinuun peniksellään tai käyttäkää leluja. Jos asetat painon käsiesi varaan ja nostat lantiosi ylös, niin tämä mahdollistaa syvemmän penetraation. Peilin kautta vastaanottava osapuoli voi ihailla vartalon liikkeitä vatsan alapuolelta.

3. Lehmitytön blues

Tässä asennossa partnerisi asettuu makuulleen kasvot ylöspäin, joko lattialle tai sängylle. Päällä oleva osapuoli asettuu polviensa varaan, ratsastaen kumppanin elimen päällä. On erityisen kiihottavaa katsoa peniksen tai esimerkiksi strap-onin menevän sisään vaikkapa sivulle sijoitetusta peilistä. Taakse sijoitettu peili on myös yksi vaihtoehto.

4. Istu ja katso

Aseta tuoli peilin eteen ja istu tuoliin. Avaa jalkasi täysin sivulle ja pyydä kumppaniasi polvistumaan eteesi suuseksiä varten. Voit myös tehostaa stimulointia käyttämällä sormiasi tai seksileluja apuna. Peilistä näet kropan selkäpuolelta koko komeudessaan saadessasi nautintoa.

5. Katso ja tirkistele

Tässä asennossa toinen asettuu selälleen, kasvot näkyvillä. Kumppani on selkä sinuun päin, päinvastaisessa ratsastusasennossa. Alla oleva voi asettaa esimerkiksi useita tyynyjä selkänsä alle, ollakseen rennommassa pystyasennossa. Vastapäätä oleva peili näyttää, kun hyväilet partneriasi selkäpuolelta. Tämä voi olla erityisen kiihottava asento, mikäli pystyt olemaan ikään kuin piilossa toisen selän takana, jolloin vain omat kädet näkyvät hyväilemässä kumppanin erogeenisiä alueita. Kokeilkaa peiliä myös sivullanne.

6. Kumarru yli

Seiskää peräkkäin, kasvot sivusuunnassa peiliin päin. Edessä oleva kumartuu eteenpäin kuin koskeakseen varpaisiinsa. Jos olet tarpeeksi taipuisa, niin tartu ihmeessä varpaisiisi! Takana oleva saa hyvät näkymät peilistä penetraation aikana. Edessä oleva voi käsiä lepuuttaakseen tuoda tuolin tai vaikkapa lipaston eteensä siihen nojatakseen. Tämä helpottaa myös peilin näkymien seuraamista.

7. Tehtävä lattialla

Toinen asettuu selälleen lattialle, nostaen jalkansa pystyyn tai lepäämään kumppanin hartioille. Päällä oleva asettuu polviensa varaan ja voi joko työntyä sisään tai hyväillä kumppaniaan. Peili on lattialla olevan pään takana ja näkymät ovat tässä asennossa mahdollisia vain päällä olevalle, mutta asettamalla peilin sivulle molemmat saavat nauttia peilin heijastuksista.

8. Kunnari

Aseta peili sängyn jalkopäähän ja pyydä partneriasi istumaan sängyn reunalle, jalat lattialla. istu hajareisin selkä kumppaniin päin ja kumarru taakse. Anna käsien vaeltaa joka paikassa ja ”kohdatkaa” toisenne peilissä, katsokaa silmiin.

9. Itsetarjoilu

Seiskää rinnakkain peilin edessä ja tuottakaa toisillenne nautintoa käsien avulla. Älkää katsoko vartaloihinne suoraan, vaan tehkää kosketukset peilin välityksellä. Nautinnollinen erogeenisten alueiden koskettelu toimii hyvänä esileikkinä ja samalla voitte seurata, mitä kumppaninne aikoo. Katsokaa myös toisianne silmiin peilin kautta.

10. Hitaasti ja vakaasti

Mikä olisikaan parempi tapa nostaa lämpöä ja tuoda esille seksikkyyttä kuin hidas striptease-tanssi? Seiskää ison peilin edessä ja riisukaa hitaasti toisenne, vaatekappale kerrallaan. Hakeutukaa toistenne lähelle, vaihtakaa suudelma tai pari, jatkakaa aina syntymäasuunne asti. Jatkakaa esileikillä, katsokaa toisianne peilistä, kunnes ette voi enää vastustaa toisianne.

Lähde: Elite Daily
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT