KotiUutisetTämä perhe ei ujostele – "puhumme ruokapöydässä erektioista"

Tämä perhe ei ujostele – ”puhumme ruokapöydässä erektioista”


Avoimuus on usein ihailtava luonteenpiirre. Ei kuitenkaan ole kovin tavallista puhua seksiin liittyvistä asioista perheen kanssa ruokapöydässä.

Perheen äiti, Amanda Barges, 55, on ammatiltaan seksuaaliterapeutti, jolla on huomattavasti nuorempi aviomies, 33-vuotias Henry. Pariskunnalla on kolme lasta, Angus, 31, Lydia, 28, ja Tara, 25. He asuvat Skotlannissa.

Etenkin perheen vanhin lapsi Angus oli nuorempana niin varautunut, että hän olisi kirjaimellisesti mennyt käärmeiden asuttamaan tynnyriin kuin maininnut ystävilleen äitinsä ammatista.

”Tärkeintä on olla äiti, sitten vasta seksiterapeutti”

Amanda oli erityisen tarkka siitä, että hän opetti tärkeimmät seksiin liittyvät asiat jo nuoremmassa iässä oleville lapsilleen. Anguksen kanssa hänellä oli joskus yhden illan palaveri, jossa hän kertoi miten peniksen saa pystyyn uuden partnerin kanssa.

Amandalle tärkeintä oli kuitenkin olla ensin äiti ja sitten vasta seksiterapeutti. Anguksen tullessa aikuisikään hän alkoi ajatella, että hänen äitinsä ammatti on hyvä asia.

Kuvaannollisesti Amandan pään päälle ilmestyi ”majakka”, joka tarkoitti samaa kuin ”puhukaa minulle seksistä”. Jopa Anguksen ystävät saattoivat kääntyä hänen äitinsä puoleen, mikäli jokin intiimiasia askarrutti.

Keskimmäinen lapsi, Lydia, pitää sen sijaan hulluna, että puhumme ruokapöydässä erektioista, mutta äidille ja pojalle se on tavallista. Amanda kehitti aiheesta jopa Mojo-sovelluksen, joka on tarkoitettu esimerkiksi erektiovaivoista kärsiville miehille.

Amanda paljastaa myös erään illan, kun Anguksen luokse tuli tyttöystävä kylään. Hän oli varannut tälle oman makuuhuoneen. Aamulla äiti kysyi pojaltaan, oliko tyttö nukkunut omassa huoneessaan.

– Ei, vastasi Angus suoraan.

– Hyvä, sitten minun ei tarvitse vaihtaa lakanoita, oli äiti letkauttanut.

Luottamusta puolin ja toisin

Angus kertoi myös äitinsä ajattelevan, että seksi on terveellistä hänelle. Ja hän luotti Anguksen olevan vastuullinen. Luottamus toimi myös toiseen suuntaan, sillä Anguksen tavatessa uusia ihmisiä hän esitteli heidät hyvinkin nopeasti äidilleen.

Angus kokee myös itsensä hyvin erityiseksi sen ansiosta, että hänen äitinsä voi auttaa miljoonia miehiä keksimänsä sovelluksen kautta. Rajoja ei käytännössä ole, sillä Angus ja hänen äitinsä puhuvat aivan kaikesta.

Eräänä jouluaattona Lydia kuitenkin pyrki hillitsemään keskusteluja intiimiasioista, ennen juhlan alkua ja veti Amandan ja Anguksen sivummalle.

– Teidän pitää nyt hillitä itseänne näistä asioista. Kaikki eivät koe seksiasioista puhumisen yhtä helpoksi kuin te kaksi. Äiti ei voi järkyttää minua enempää ja minä en ole koskaan onnistunut järkyttämään häntä. Äiti tietää liikaa, avautuu Lydia.

Lähde: Mirror





SUOSITUIMMAT