KotiUutisetPertti tykkää katsella kun hänen rouvaansa rakastellaan

Pertti tykkää katsella kun hänen rouvaansa rakastellaan


Pertti on aisuri. Eli aisankannattaja.

Sellaiseksi kutsutaan miestä, joka tietää vaimonsa puuhista vieraissa, mutta hyväksyy tämän – joko vastentahtoisesti tai hyvinkin mielellään.

Pertti on viimeksi mainittu tapaus. Hän rakastaa katsella kun hänen vaimoaan rakastellaan. Joskus vaimo lähtee yksin risteilylle tai ravintolaan (tämä siis ennen pandemiaa) ja menee vieraan miehen kanssa sänkyyn. Kotiin tuomisina hänellä on tarina siitä miten kaikki tapahtui.

Pertti haluaa yksityiskohtaisesti tietää mitä tapahtui. Miten mies tuli iskemään. Miten hän ehdotti seksiä. Missä seksi suoritettiin. Millaista se oli. Kuinka kauan mies kesti. Kuinka iso hänellä oli. Millaisia asentoja käytettiin.

Kaikkea tätä Pertti haluaa tietää.

-Usein menemme myös yhdessä ravintolaan tai haemme seuraa netistä sillä tarkoituksella että katson kun vaimoani rakastellaan. Usein tämän kaiken ehtona on se, että saan kuvata aktin videoarkistooni. Miehen kasvoja ei tietenkään näytetä.

-Tällaista on aisurin elämä. Nautin siitä. Onkohan täällä muita aisureita? Pertti kyselee Alastonsuomi.comin sivuilla profiilitekstissään.

Pertin ja hänen vaimonsa profiilissa esitellään useita kuvia ja videoklippejä siitä, kun ”vieraita on käynyt kylässä”. Välillä Pertin vaimoa on rakastellut musta mies, välillä joku nuori sälli. Näistä kaikista Pertti on innoissaan.





SUOSITUIMMAT