KotiUutisetSeksiasennot, jotka sopivat aloittelijoille – lue 5 vinkkiä

Seksiasennot, jotka sopivat aloittelijoille – lue 5 vinkkiä


Seksiasennot herättävät monesti kysymyksiä. Makuja ja mieltymyksiä on monia, mutta aina ei taivu joka suuntaan. Vaikka puhutaankin aloittelijatasosta, niin nämäkin asennot voivat olla superkuumia.

1. Lähetyssaarnaaja

Tämä on taatusti se kaikkein tutuin ja helpoin. Ajattele kaikkia niitä elokuvia, joita olet nähnyt, päällekkäin olevat partnerit ovat se tavallisin näky.

Jos selkä suorana oleminen ei tunnu hyvältä, niin esimerkiksi tyynyn laittaminen pepun alle voi parantaa aktin onnistumista ja tuntumaa. Asennon parhaisiin puoliin kuuluu myös katsekontakti, joka mahdollistaa suutelun kaulan, huulten ja kasvojen alueelle.

2. Lusikka

Asettukaa rentoon kylkiasentoon, jossa toisen edessä oleva partneri koukistaa polviaan ja tukee päätään toisella kädellä mukavuuden lisäämiseksi. Pään kääntäminen mahdollistaa suutelun.

Halutessaan edessä oleva henkilö voi nostaa päällimmäisenä olevaa jalkaansa tai jopa siirtää sen kumppaninsa taakse, mikäli keho taipuu riittävästi.

VOITA MÖKKI RUKALTA VIIKOKSI!

3. Ratsastus

Tässä asennossa nainen määrää tahdin, lantion lihasten tehdessä työn. Kädet ovat molemmilla vapaana esimerkiksi hyväilemään partnerin vartalon erogeenisiä alueita.

Asentoa voi mukailla, kuten kumartumalla alla olevan kasvoja kohti suutelua varten. Tällöin alla olevan on mahdollista määrätä tahti koukistamalla polviaan, jolloin lantion liikettä on helpompi tehdä ylöspäin.

Asennon yksi parhaista puolista on klitoriksen voimakas stimulointi, johtuen vartaloiden sopivasta kulmasta.

4. Lotus

Tämä asento sopii niin sängyssä kuin vaikkapa sohvalla tehtäväksi. Asennossa päällä oleva istuu toisen syliin kasvot vastakkain, liike on lähestulkoon kuin keinutuolissa istuisi ja keinuisi. Jos pituus riittää, niin rintakehän voi halutessaan painaa toisen kasvoja vasten.

Unohda ylös-alas-suuntainen liike, parhaan nautinnon saat keinumalla, lantion lihaksia käyttäen. Lotuksessa moni kokee olevansa erityisen lähellä partneriaan ja se mahdollistaa intohimoisen suutelun sekä esimerkiksi nännien imeskelyn. Keinuva, enemmän vaaka-suuntainen liike on myös helpompi tehdä kuin ylös-alas-pomppiminen.

5. Hartioiden yli

Vastaanottava osapuoli asettaa jalkansa toisen olkapäille ollessaan selällään makuulla. Asento muistuttaa lähetyssaarnaajaa, mutta jalat ovat ylöspäin ojennettuna.

Päällä oleva partneri voi myös puristaa pakaroita jaloillaan ja ottaa tukea käsillään, joka mahdollistaa nopeamman rytmin ja voimakkaan g-pisteen stimuloinnin. Kannattaa muistaa, että asento mahdollistaa erittäin syvän penetraation, joka ei välttämättä sovi kaikille.

Asennon paras puoli on sen vaikutelma akrobaattisuudesta, kuitenkaan olematta sitä.

Kuvat eri asennoista näet tästä linkistä.

Lähde: Shape
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT