KotiUutisetMikä ihme on paalutuskone-seksiasento – näin se tehdään

Mikä ihme on paalutuskone-seksiasento – näin se tehdään

Seksiasento, jota kutsutaan ”paalutuskoneeksi” kuulostaa taatusti erikoiselta. Kysymys kuuluukin: kannattaako sellaista edes yrittää?

Onko niin sanottu seksiakrobatia kaiken vaivan arvoista, jotta se johtaisi molempia tyydyttävään lopputulokseen? Paalutuskone-asentoa kutsutaan myös termillä nokkavasara. Kumpaa sitten haluaakin käyttää, niin sitä pidetään erittäin haastavana.

Asennossa vastaanottava osapuoli on ylösalaisessa asennossa jalat ylöspäin nostettuna, jossa kropan taakka lepää selän, niskan ja hartioiden päällä.

VOITA PLAYSTATION 5 -PELIKONSOLI!

Teknisesti ajatellen asento on tehtävissä, mutta se voi vaatia sekä joustavuutta että kärsivällisyyttä. Painoa kohdistuu tiettyihin alueisiin sen verran paljon, että esimerkiksi kaula-, selkä- ja polvivaivoista joskus kärsineelle se voi olla liian haastava.

– Minua kauhistuttaa ajatuskin, että joutuisin antamaan neuvoja tällaisen asennon tekemiseen. Älä kuvittelekaan, että osaisit tehdä tämän kuin aikuisviihteen tähdet. He ovat treenattuja atleetteja, kertoo sertifioitu seksiterapeutti Elle Chase.

Chase varoittaa samalla, että asentoon kannattaa lähteä varovaisuuden kautta. Syyksi hän mainitsee loukkaantumisriskin, joka siihen voi liittyä.

Paalutuskone-asennon parhaana puolena mainitaan, että siinä voi työntyä erittäin syvälle. Partnerit ovat myös kaukana kasvoetäisyydeltä, joten keskittyminen on pääosin yhdynnässä.

Asennosta näet tarvittaessa tarkemman kuvan alla olevasta linkistä.

Lähde: Shape
Kuvituskuva: Pixabay
SUOSITUIMMAT