KotiUutisetSamin kokemus: Romaninainen sängyssä oli hurja kokemus!

Samin kokemus: Romaninainen sängyssä oli hurja kokemus!


Netin vanhempainryhmässä on keskusteltu seksikokemuksista ulkomaalaisten naisten kanssa.

Samin kokemus poikkeaa keskustelun sisällöstä, mutta on herättänyt paljon huomiota.

Hän nimittäin kirjoittaa rakastelleensa romaninaisen kanssa, ja se oli kuulemma ollut varsin hurja kokemus.

-Ensinnä, aivan ensinnä on todettava, että romaninaisilla on monesti aivan jumalainen kroppa. Kurvit täysin kohdallaan. Ovat hoikkia mutta muodokkaita. Tämä kaikki vain peittyy sen valtaisan romaninaisen heimohameen alle, Sami kuvaa.

Hän oli seksiä harrastaessaan Ruotsin-laivalla.

-Tämä nainen oli varsinanien seksipeto. Hänen tumman päivettynyt ihonsa ja valkoiset hampaansa kiihottivat minua. Hän oli todella mukana seksiaktissa niin ettei voinut jäädä epäilystä siitä, etteikö hän nauttisi seksistä todella paljon.

-Oli hommassa muttansakin. Jostain syystä hän ei suostunut rakastelemaan takaapäin eikä ottamaan suihin. Myös hänen tuuhea karvoituksensa oli vähän hurjan näköinen, Sami muistaa.

Seksi oli kuitenkin kiihkeää.

-Minulle jäi semmoinen kuva, että hän halusi kokea valkolaismiehen ja siinä oli jotain synnillistä mukana – sana ei ehkä ole oikea kuvaamaan asiaa. Myös minusta tuntui jotenkin jännältä rakastella romaninaista. Toistekin sen teen.

Sami sanoo myöhemmin etsineensä seuraa romaninaisista netistä, mutta sellaista ei ole löytynyt. Ehkä hänen kannattaa pitää silmät auki seuraavallakin kerralla Ruotsiin seilatessaan.





SUOSITUIMMAT