KotiUutiset7 seksimyyttiä, joiden toivoisi olevan jo historiaa - lue

7 seksimyyttiä, joiden toivoisi olevan jo historiaa – lue


Kaikenlaisia myyttejä on olemassa ja osa niistä herättää suurta keskustelua. Kuten jo otsikosta käy ilmi, niin tässä artikkelissa pureudutaan seksimyytteihin. Käydäänpä sitten suoraan asiaan:

Myytti 1: Miehillä on paljon suurempi halu seksiin

Tieteelliset teoriat viittaavat siihen, että halu seksiin syntyy samalla tavalla sekä miehille että naisille. ”Naiset ovat seksuaalisia olentoja”, kiteytti Meika Hollender, joka on yksi Sustain-nimisen seksuaalisen hyvinvoinnin alalla olevan yrityksen perustajista.

Myytti 2: Liukuvoide on vain vanhoille naisille

SKYN-kondomimerkin mukaan 80 prosenttia vuosina 1980-1995 syntyneistä naisista käyttää liukuvoiteita.

Myytti 3: Miehen kengännumerolla on yhteys peniksen kokoon

Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyssä 104 miehen tutkimuksessa ei löydetty yhteyttä miehen jalan koon ja peniksen pituuden välillä.

Myytti 4: Kahden kondomin käyttäminen päällekkäin on tuplasti varmempi ehkäisykeino

Jos mies käyttää kahta kondomia päällekkäin, niin ne saattavat aiheuttaa ikävää kitkaa. Tämä on siis haitallista ja tällä tavalla on myös riski saada sukupuolitauti tai tulla raskaaksi.

Myytti 5: Naisen ”squirttaaminen” ja ejakulaatio on teeskenneltyä

Itse asiassa jopa 54 prosenttia naisista kokee joko ejakulaation tai ”squirttaamisen” vuonna 2013 tehdyn tutkimuksen mukaan.

Myytti 6: Anaaliseksi on riskitöntä

Raskaaksi nainen ei tietenkään tule, mutta obstetriikan ja gynekologian erikoislääkäri Leah Millheiser varoittaa, että anaaliseksistä voi saada sukupuolitauteja kuten esimerkiksi papilloomaviruksen tai HIV-infektion.

Myytti 7: Seksilelut ovat vain kinkyille pariskunnille

Monipuolisuus ja luovuus ovat hyväksi lakanoiden välissä. Lääketieteen tohtori ja She‑ology-kirjan kirjoittanut Sherry Ross toteaa asiasta, että: ”Seksilelut ovat täydellinen tapa muuttaa rutiineja.”

Lähde: Cosmopolitan

Artikkelikuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT