KotiUutisetTämä asukas häädetään vuorenvarmasti BB-talosta tänään – lähteekö joku muukin?

Tämä asukas häädetään vuorenvarmasti BB-talosta tänään – lähteekö joku muukin?


Tänään on jälleen Big Brotherissa edessä jännät paikat, sillä peräti seitsemän talon 12:sta asukkaasta ovat häätöäänestyksessä. Häätöäänestyksessä ovat Ville, Melody, Lasse, Jasmiina, Anssi, Taavi sekä Pekka.

Kenties vuorenvarma talosta lähtijä on tänään Ville, joka ei ole ollut häätöäänestyksessä vielä kertaakaan. Nuoren miehen sosiaaliset suhteet ovat kantaneet hänet siis usean viikon ajan siihen pisteeseen, että vasta tänään hän joutuu aidosti ensimmäistä kertaa tulilinjalle. Valitettavasti on myös niin, että Villen matka päättyy tänään Big Brother -talossa. BB-fanisivujen ja yleisön äänestyksen perusteella Villen matka päättyy tänään ennen lähetyksen loppua.

Myös vedonlyöntikertoimet ovat Villeä vastaan, sillä Ville on ylivoimaisesti heikoin voittajasuosikki Big Brotherin voittajaksi kertoimella 30.00.

Arvoitus on vielä se, lähteekö talosta Villen lisäksi myös muita asukkaita. Mahdollisen tuplahäädön osuessa kohdalle turvassa ovat ainakin Jasmiina ja Anssi, jotka ovat kilpailun voittajasuosikkien top3:ssa. Eniten vaarassa tuplapudotuksen tullen ovatkin Melody ja Taavi.

Melody on toiseksi heikoin voittajasuosikki koko kisan voittajaksi kertoimella 20.00 eikä paljon vahvemmin mene kertoimella 10.00 kilpailevalla Taavilla.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 3.00

Aki 4.75

Anssi 5.50

Sami 6.00

Lasse 7.50

Pekka 8.00

Samir 10.00

Taavi 10.00

Melody 20.00

Ville 30.00





SUOSITUIMMAT