KotiUutisetAmmattilaisen vinkit – mies, näin kestät pitempään sängyssä

Ammattilaisen vinkit – mies, näin kestät pitempään sängyssä


Lemmenleikit voivat joskus päättyä alta aikayksikön, jos tilanne on esimerkiksi liian kiihottava tai jännitys on katossa. Ammattilaisen kertomista vinkeistä voi olla apua parempaan kestoon.

Seksiterapeutti Starielle Hope on aikaisemmin jakanut vinkkejä parisuhteen hoitamiseen. Nykyisin hän omistautuu pariskuntien intiimielämän laadun parantamiseen.

Tärkeimpänä asiana Hope ottaa esille oman kiihottumisen tason tunnistamisen, sillä kyseisellä asialla on suurin merkitys intohimoisen hetken pituuteen.

Hope määrittelee hekuman tason asteikolla 1–10, jossa 1 tarkoittaa normaalia olotilaa ja 10 laukeamista. Ns. lämmittelyvaiheessa ollaan tasoilla 2–3, mutta jos itsehillintä pettää, niin kiihottuminen voi nousta raketin lailla tasolle 8 tai 9 ja silloin voi olla myöhäistä palata edellisille tasoille.

Hope sanoo, että miesten innostuessa heidän tulisi tiedostaa missä kohtaa mennään.

Ihmisten luettua tämän moni ihmetteli mitä se käytännössä tarkoittaa, joten Hope palasi myöhemmin tarkentamaan näkemystään.

– Kun miehet ovat oppineet tunnistamaan kiihottumisen tasonsa, niin heidän tulisi harjoitella oppiakseen tuntemaan itsensä paremmin saavuttaessaan tason 8. Tämän myötä on helpompi palata tasoille 4–5 ja taas ylemmäs, kuvailee Hope.

Kyseistä prosessia Hope kutsuu ”reunalla taiteiluksi”, ja näin tulisi tehdä kolmesti seksin aikana. Tiivistetysti täytyy tuntea omat rajansa, että kesto paranee.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT