KotiUutisetMies keksi seksilelulle erikoisen käyttötarkoituksen – "piilotettu potentiaali"

Mies keksi seksilelulle erikoisen käyttötarkoituksen – ”piilotettu potentiaali”


Seksilelujen parissa työskentelevä mies sai erikoisen idean perheensä kautta, kun nämä eivät tohtineet koskea hänen keksintöihinsä.

Suuseksirobotin keksinyt Brian Sloan ajatteli, että intiimivälineisiin harvemmin kosketaan. Sloan tuli tähän tulokseen, kun perheenjäsen ei tohtinut koskea hänen luomaansa keksintöön, koska hän pelkäsi miehen kokeilleen sitä. Tämä siitä huolimatta, että Sloan oli valmistanut sen yksilöllisesti hänelle.

Sloan huomasi ensi kertaa, että hänen luomaansa tuotetta ylenkatsottiin, jopa inhottiin. Hän ei kuitenkaan antanut sen vaikuttaa itsetuntoonsa, vaan otti tästä hyödyn irti.

Hän mukautti suuseksirobotin eräänlaiseksi ”hämäyskassakaapiksi”, joka soveltuu pienten arvoesineiden säilytykseen. Piilotettu potentiaali piilee esineen ulkoasussa, sillä Sloan ohjeistaa peittämään laitteen liukuvoiteella. Moinen näky saa mahdollisen murtovarkaan harkitsemaan kahdesti jos mielessä olisi seksilelun varastaminen.

– Kun esittelen perheelleni tai ystävilleni uusia keksintöjäni, niin he eivät koskaan uskalla koskea niihin. Ensimmäinen kysymys onkin, että olenko käyttänyt niitä, kertoo Sloan.

– Paatuneinkaan murtovaras ei koskisi laitteeseen, jos se on liukasteen peitossa. Se on todellakin turvallisin paikka arvotavaroille, toteaa Sloan.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT