KotiUutisetBig Brotherin voittaa tänä vuonna tämä nainen

Big Brotherin voittaa tänä vuonna tämä nainen


Tämän vuoden Big Brother -kilpailu on ollut todella erikoinen, sillä talosta on häädetty tähän mennessä kahdeksan asukasta, joista kaikki ovat olleet naisia. Talon miesasukkaista siis kaikki ovat edelleen jäljellä ja vaikka pudotuksessa onkin viimeisten viikkojen aikana ollut myös miehiä, ovat he silti säästyneet pudotukselta.

Talossa on tällä hetkellä kolme naisasukasta, Jasmiina, Melody sekä viime sunnuntaina taloon palannut Minna. Minnalla ei ole enää mahdollisuuksia kisan voittoon ja Melodyn todennäköisyydet säilyä talossa muutamaa viikkoa pidempään hupenevat päivä päivältä. Sen sijaan uskallamme jo tässä vaiheessa ennustaa kisan voittajaksi naista.

BB-Jasmiina on tehnyt käsittämättömän nousun aivan pohjamudista vedonlyöjien suosikiksi kisan voittajasuosikiksi. Jasmiinan kerroin koko homman voitolle on tällä hetkellä vain 3.00, joka on alin voittajakerroin, joka kisassa koko syksyn aikana ollut. Siinä missä Jasmiinan kerroin pienenee, talon vahvojen miesasukkaiden kerroin kasvaa eli heidän voittonsa muuttuu jatkuvasti epävarmemmaksi. Esimerkiksi Anssin kerroin on tällä hetkellä 5.00 ja Akin ja Samin 5.50, joten Jasmiinan voitto on tällä hetkellä jopa todennäköinen.

Sunnuntain häätölähetys tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä mikäli Melody välttää häätöäänestyksen, talosta lähetetään ulos ensimmäinen mies. Suurimmalla vaaravyöhykkeellä ovat Samir, Juhani ja Ville, joiden kertoimet koko kisan voitolle ovat peräti 30.00.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 3.00

Anssi 5.00

Aki 5.50

Sami 5.50

Pekka 8.00

Lasse 9.00

Taavi 10.00

Melody 15.00

Juhani 30.00

Samir 30.00

Ville 30.00





SUOSITUIMMAT