KotiUutisetHäädetäänkö BB-talosta tänään ensimmäinen mies?

Häädetäänkö BB-talosta tänään ensimmäinen mies?


Tämän vuoden Big Brother -kilpailussa talosta on häädetty kuusi kilpailijaa, mutta erikoisesti häädettyjen asukkaiden joukossa ei ole ollut toistaiseksi yhtään miestä. Tänään suurimmalla todennäköisyydellä talon jättää mies, sillä häätöäänestyksessä on peräti kolme miestä ja vain yksi nainen.

Häätöäänestyksessä ovat Juhani, Aki, Taavi sekä Noora. Kertoimien valossa heikoin lenkki on Juhani, jonka kerroin koko kisan voitolle on peräti 25.00. Juhanin todellista tilannetta on kuitenkin vaikea arvioida, sillä mies ei ole ollut häätöäänestyksessä kertaakaan.

Noora on talon uusia asukkaita, joka on kuitenkin onnistunut parantamaan osakkeitaan merkittävästi suhteessa muihin uudempiin tulokkaisiin. Tämä nuori parturi-kampaaja jakaa mielipiteitä runsaasti, mutta vaikuttaisi silti siltä, että Big Brotherista lähtöpassit saa tänään illalla Nooran sijaan joku muu.

Häätöäänestyksessä mukana oleva Aki tuskin on vaarassa, sillä hän on vedonlyöjien mukaan kisan kolmanneksi vahvin voittajakandidaatti kertoimella 5.50. Sen sijaan penkki saattaa tutista Taavilla, joka on selvinnyt häätöäänestyksistä heikompien asukkaiden jouduttua jättämään talon.

Big Brother -keskustelufoorumeilla on puitu runsaasti myös tupla- tai peräti triplahäädön mahdollisuutta. Jotkut keskustelivat ovat pohtineet myös sitä, voisiko mahdollisesti häädetty asukas joutua salahuoneeseen ja välttäisi näin häädön kokonaan.

Illan BB-lähetykseen liittyy siis runsaasti erilaisia odotuksia ja tässä vaiheessa varmaa putoajaehdokasta on täysin mahdotonta nimetä. Illan häätölähetyksestä onkin tulossa siis melkoisen dramaattinen.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Jasmiina 3.50

Anssi 4.50

Aki 5.50

Sami 7.00

Pekka 8.00

Lasse 9.00

Taavi 10.00

Melody 15.00

Noora 20.00

Juhani 25.00

Samir 25.00

Ville 30.00





SUOSITUIMMAT