KotiUutisetJestas, mikä peppu! Ruotsalainen Instagram-hottis Elin Hedström viehkeissä kuvissa - katso!

Jestas, mikä peppu! Ruotsalainen Instagram-hottis Elin Hedström viehkeissä kuvissa – katso!


Fitnessmalli ja somesensaatio Elin Hedström, 30, nousi Instagramissa suosioon kurvikkaiden kuvien ansiosta. Kaunotar on äärimmäisen timmissä kunnossa ja tätä nykyä hänen sponsorinsa on suosittu Gymshark, joka valmistaa treenivaatteita.

Ruotsista kotoisin olevan Hedström on ollut kasvona monissa mainoskampanjoissa. Uransa varrella hän on työskennellyt monien kuntoiluun ja hyvinvointiin liittyvien yritysten kanssa kuten NVGTN, Fashion Nova ja Doyoueven.

Katso alta tulikuumat kuvat, joissa Hedströmin peppu on pääosassa. Mikäli ne ei näy, voit tsekata ne myös Instagramista (ensimmäinen postaus ja toinen postaus). Napsauta julkaisun päällä olevaa nuolta nähdäksesi muut otokset.

- Mainos -

SUOSITUIMMAT